LYCKAD HELG

Kategori: Allmänt

Hallå!
Nu var det ju några dagar sen jag skrev. Det har väl inte hänt något speciellt. Fredagen spenderade jag med plugg, då jag i lördags förmiddag skrev tenta och på kvällen vart det partaj. Vilket va himla lyckat och jag hade en så bra kväll/natt. Dock mådde jag mindre bra i söndags så spenderade hela dagen i sängen och kollade one tree hill. Igår var det tillbaka till bibblan för ytterligare en veckas plugg.

Och idag har jag suttit på bibblan mellan 10-18 och pluggar. Och sen jag kom hem har jag tagit det lugnt, lagat mat, ätit och kollar nu på one tree hill. Hade tänkt träna idag, men vaknade upp med ont i halsen, och då jag inte vill bli sjuk tänker jag inte träna och göra det värre.

Längtar förövrigt till lördag då mamma och pappa kommer hit, och sen åker jag med dom hem till Målilla för lite fest med saknade vänner.




MATKOMA

Kategori: Allmänt

Hej!
Just nu ligger jag i sängen med världens matkoma och kan knappt röra mig. Känns som all mat ska komma upp igen. Phu!

Iallafall, nu är snart helgen här. Skönt. Det ser jag fram emot. Idag gick jag upp runt 9.30 för att duscha och sen gå bort till bibblan för att plugga, och där satt jag ända till strax innan halv 6 ikväll. Dock blev det inte så mycket plugg på förmiddagen då jag istället passade på att söka sommarjobb och skriva personligt brev. Men plugget har trots det flutit på ganska bra idag, fick två sammanfattningar av Maja vilket underlättar så mycket.

Imorgon är iallafall sista dagen att hinna plugga på, då tentan skriva på lördag förmiddag. Så imorgon ska jag sitta på bibblan hela dagen och sen lär jag nog behöva vara uppe halva natten då också. Men, önska mig lycka till!



EN BERG- OCH DALBANA

Kategori: Allmänt

Hej!
Filmen igår va riktigt bra, och nu längtar jag bara efter de andra två filmerna då jag vill se fortsättningen!

Idag är det onsdag och jag gick upp vid 9 för att åka på ett möte med studievägledaren bara för att få ett liten överblick över mina studier samt för att få lite information om själva examen oså. Så nu känns allt lite klarare och mindre nervöst. Vilket är skönt! Och sen mötet slutade så har jag pluggat hela dagen. På riktigt. Från 11 tills nu. Med en paus för att käka lunch på Subway vilket va MUMS! 

Annars så är det lite kaos och hej o hå. Jag vet inte riktigt hur jag mår, lycklig? Bra? Okej? Dåligt? Ja, det går ganska upp och ner helt enkelt. Fattar inte hur man kan låta sig bli besviken på samma personer om och om igen. Det värsta är ju helt klart att dessa personer inte ens själva vet om att det är just dom jag pratar om. Jag måste börja vara snäll mot mig själv, och inte umgås med folk som tar så galet mycket energi. Mitt nyårslöfte är ju trots allt just det, sluta umgås med fel människor och bara umgås med dom vännerna som visar att de tycker om och bryr sig om en!

Det va allt jag hade, och lite tankar som man behöver dela med sig av ibland.



DAGS ATT MÖTA MR. GREY

Kategori: Allmänt

Hej!
Tisdagen är här och snart över också. Dagen började med föreläsning mellan 9-12, därefter hem för lunch och sen åkte Mikaela och jag till bibblan för plugg, och där satt vi till strax efter 17. Och nu har jag precis kommit hem från Maxi, så nu är kylskåpet fullt och jag har massa gott att äta. Varorna är upplockade och jag ska kolla något avsnitt One tree hill innan det är dags för mig att möta Mr. Grey. Ser veeeerkligen fram emot det, och hoppas den lever upp till mina förväntningar.

Imorgon ska jag plugga konstant hela dagen. Phu! Men det är bara att kämpa.



MÅNDAG, MÅNDAG, MÅNDAG

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Nu är tråkiga måndagen här.. Suck! Tog sovmorgon idag, trots att jag egentligen borde gått upp tidigt för att plugga. Men på måndagar är det okej med sovmorgon. Vid 13 var det iallafall dags för föreläsning. Fullt i salen och vi blev tvungna att sitta längst fram... Fy! Satt och gäspade konstant hela föreläsningen, och när den sedan var slut vid 16 cyklade jag hem, och nu har jag ätit, kollat ett avsnitt One tree hill och nu pluggar jag för fullt (eller jag försöker iallafall) och har allsång! Haha. 
 
Imorgon är det äntligen tisdag. Och min dag är fullbokad! Mellan 9-12 är det föreläsning, sen hem på en snabblunch för att sedan gå till bibblan och plugga, sen ska jag även försöka hinna med att åka och handla och laga mat innan det är dags att gå på bio vid klockan 21. Äntligen är det min tur att få se Fifty shades of Grey. Har hört folk säga så mycket olika om filmen, både att den är världens bästa film till världens sämsta. Så ska bli skönt att få en egen uppfattning om den. Men nu måste jag plugga vidare. Hoppas ni har haft en bra måndag!
 
 

HEJDÅ MÅLILLA - HEJ KALMAR

Kategori: Allmänt

Halloj!
Dålig uppdatering i helgen, men har ju som sagt varit hemma i Målilla i helgen. I fredags när jag kom hem spenderade jag kvällen med Anna och Frida, så härligt att träffa dom och prata av sig lite. I lördags sov jag hur länge som helst, så underbart att sova i sin egna säng! Sen åkte mamma och jag upp till mormor och spenderade eftermiddagen där med moster och kusin också. Mys! Och på kvällen fixade mamma och jag bakad potatis och så kollade vi på Melodifestivalen.
 
Och idag är det söndag. Sov ganska länge idag också, vilket jag verkligen behövde. Vid 14 var det dags att möta upp Lotta och gå bort till bandybanan för att se årets sista hemmamatch. Första halvlek va något av den sämsta bandy jag sett, åtminstone på den nivån. Som tur va så blev det bättre i andra och Målilla vann med 8-3. Härligt! Och nu är jag tillbaka i Kalmar och ska vara här i 2 veckor innan jag återvänder till Målilla igen. Och dessa 2 veckor kommer bestå av mycket plugg, tyvärr! Men har haft en härligt helg som jag kan leva så länge på. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag! Puss
 
Har även gosat med mina underbara katter!


LÄNGTAR TILL HELGEN

Kategori: Allmänt

Hej!
Äntligen är det snart helg. Idag har jag varit i skolan och redovisat arbetet. Så nu är det klart, nu väntar vi bara på betyget i det. Sen jag kom hem därifrån har jag ätit, kollat ett avsnitt Hart of Dixie och nu ska jag packa och städa lite tänkte jag.

Imorgon är det jag som sitter i bibblan mellan 9-17 för att skriva hemtenta.. Woop. Kul. Men efter det åker jag iallafall hem till Målilla och det ska bli så skönt. Och imorgonkväll ska jag troligtvis hänga med några fina brudar och på lördag blir det skidor på dagen och Melodifestivalen och god mat med familjen på kvällen. Så himla bra och välbehövlig helg! Hoppas allt är bra med er och att eran helg kommer bli lika bra som min

Och självklart sk jag få gosa med dessa i helgen ❤️



VECKAN VÄNDER

Kategori: Allmänt

Hallå!
Onsdag och veckan vänder. Woop. Vaknade ganska sent idag då jag inte har något i skolan. Har iallafall pluggat i någon timme, och nu har jag precis ätit lunch och tar nu en paus och kollar en film. Imorgon är det redovisning av arbetet, och på fredag är det hemtenta hela dagen och på kvällen åker jag hem till Målilla. Så skönt!

Nu ska jag se klart filmen så jag kan plugga vidare sen. Hoppas ni får en bra onsdag! Puss



HÄRLIGA SOLIGA TISDAG

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Tisdag idag, och jag har inte gjort så mycket. Vaknade vid 11, och runt 13 gick jag till bibblan för att fixa powerpoint till presentationen på torsdag, och vi är äntligen klara med arbetet. Så nu är det bara presentationen och hemtentan kvar i denna kurs. Så skönt.

Efter bibblan cyklade jag direkt till stan för att köpa ett par byxor och även lite mjölk oså. Och sen jag kom hem därifrån har jag käkat lunch, kollat på en serie, försökt fixa ihop ett CV. Och nu har jag tänkt ljus i hela lägenheten och kollar Ghost Whisperer. Ska snart laga lite mat tills imorgon, det blir currykycklinggryta! Mums. Så sugen på det. Imorgon är jag dessutom helt ledig så jag hoppas att vädret visar sig från sin bästa sida som det gjort både igår och idag när jag inte haft tid att vara ute..



DÅLIG START PÅ DENNA VECKA

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Måndag igen och helgen är över. Hade det iallafall hur roligt som helst i lördags. Först förfestade vi lite hos Mikaela, därefter drog vi till Steffi på korridorsfest och sen drog vi ut. Allt va bara så himla lyckat och så bra! Dock fick jag inte med min cykel hem då låset inte gick att låsa upp. Igår mådde jag som en påse skit hela dagen. Inte förrän klockan 20 kunde jag gå till Max för att handla mat. Shit. Värsta bakisdagen på länge.. 

Och idag började min dag piss. Vaknade vid 11, gjorde mig iordning och vid 12.30 gick jag mot Baronen för att hämta min cykel (trodde jag) innan det va dags att ses på bibblan. Kommer fram, försöker låsa upp den och vad händer då? Nyckeln går fucking av i låset... Åh. Så där stod jag och visste inte vad jag skulle göra. Men efter ett tag fick jag börja gå mot bibblan trots allt. Efter bibblan hjälpte som tur var Steffi och Mikaela mig att ta den till en cykelverkstad så dom kunde ta upp låset. Så nu har jag min cykel igen. Men har varit på så dåligt humör hela dagen. Så idag unnade jag mig god mat, nämligen potatisgratäng, kyckling och bearnaisesås. Så gott! Hoppas ni fick en bättre start på veckan än jag & att ni hade en bra helg.




ÄNTLIGEN LÖRDAG

Kategori: Allmänt

Hallå!
Äntligen är lördagen här, som jag har väntat på hela veckan.

Vaknade vid 10.30 idag då jag hade tvättid mellan 11-15. Så nu har jag precis tvättat tre maskiner tvätt, under tiden maskinerna gick passade jag även på att städa lägenheten. Kunde inte göra det härom dagen då dammsugarpåsen va full, men nu är den bytt, så nu är alla dammråttor borta. Nu har jag även precis kommit ut och duschen och det är dags att göra sig iordning för fest, vid 17 ska jag hem till Mikaela för lite förfest innan vi ska på korridorsfesten hos Steffi. Längesen jag va såhär taggad på en fest faktiskt. Ska bli kul! Hoppas ni får en lika bra lördag som jag ska ha. Nu måste jag skynda mig så jag blir klar i tid!

Mina fina kalmarbuddies!


SHOPPING FREDAG

Kategori: Allmänt

Hallåhallå!
Skönt med en ledig fredag. Dagen har spenderats med shopping. Först va Steffi och jag ute på Hansa och Ikea, sen drog vi vidare mot stan och systemet efter det. Så nu har jag köpt på mig en massa saker, framförallt ljus och ljuslyktor. Det är härligt och mysigt.

Nu ska jag närsomhelst cykla bort till Mikaela för vi + Steffi då såklart, ska ha lite myskväll med hemmagjord pizza o så. Ska bli så gött! Är riktigt hungrig nu.
Men nu måste jag göra mig iordning och klä på mig. Hoppas ni har en fin fredag!



ÄNTLIGEN HELG

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Blev ett sent inlägg idag. Har haft fullt upp hela dagen. Hade ju som sagt sovmorgon idag, så jag vaknade inte förrän 11 vilket var så skönt! Vid ett va det dags för någon typ av redovisning/handledning av grupparbetet. Det va nog det sämsta och onödigaste jag någon sin varit på i skolan. Läraren suger verkligen, hon visste ju inte vad hon pratade om..

Aja, efter skolan drog Steffi och jag med Mikaela hem för att bli bjudna på lite bullar som hon bakat. Så jäkla gott! Därefter bestämde vi oss för att dra till gymmet och svettas bort bullarna vi tryckt i oss. Så nu har jag testat på Actic här, vet dock inte än om jag ska skaffa gymkort där då det är svindyrt! 550 spänn i medlemsavgift, sen kostar det hela 600 kronor i månaden... Och det är studentpriset dessutom. Jesus vad dyrt ju?

Men det va gött att svettas lite och vara på ett gym igen, så nu har jag precis duschat och ätit lite pastasallad och ska nu kolla på en film hade jag tänkt. Och imorgon är jag ledig, alltså, HELT ledig! Så jäkla underbart. Så imorgon ska vi ut till Ikea och Hansa en sväng sen ska vi mysa och äta lite tillsammans på kvällen. Så gött!

Saknar min lilla Sid en hel del!



DESSA TRÅKIGA DAGAR

Kategori: Allmänt

Hej alla fina!
Denna dag har hittills sett ut som alla dagar tidigare denna vecka.. Dvs, vaknade vid 9, drog till bibblan vid 10 och gjorde i stort sett klart arbetet. Bara lite småfix kvar, så himla skönt då den egentligen inte ska vara klar förrän om 1 vecka. Woho! Kom hem för ungefär en timme sen och kollar nu ett avsnitt originals, men planerna för idag är att träna, städa och laga mat. Dock lär jag väl fastna här, framför ipaden och the originals som vanligt. Men nej, så får det inte bli!

Imorgon har vi någon typ av redovisning av arbetet där vi ska redovisa hur långt vi har kommit typ, känns galet luddigt!



SUBWAY OCH SHOPPING

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu är jag hemma igen. Fick allt med mig lite fynd från stan. Köpte en bh (då mina byglar har åkt ur min ena...), en blus och en "kofta" ish. Nöjd och glad. 

Åt ju även subway, och jesus vad gott det va. Så länge sen, så det va verkligen på tiden. Därefter åkte vi till Maxi då vi alla behövde handla, så nu är mitt kylskåp fyllt och jag lär nog klara mig någon dag.

Såg att csn ska höja så får ytterligare lite pengar på torsdag vilket är så nice, har spenderat lite för mycket denna månad redan så det behövs verkligen. Men, har man precis flyttat in i en lägenhet finns det mycket nytt man vill köpa.

Nu har jag precis sett dagens avsnitt av Farmen och ska nu kolla något avsnitt av the originals innan det är dags att sova. Hoppas ni har haft en bra tisdag!





MOT STAN

Kategori: Allmänt

Hej!
Kom precis hem från bibblan, men har lite bråttom. Men tänkte ändå skriva lite.
Vaknade vid halv 9 idag av att det dunkar i hela huset av att någon spelar musik, så det va bara att kliva upp, skulle ju ändå till bibblan vid 10 så det gjorde ju inte så mycket. Det har flytit på bra på bibblan idag tycker jag. Så himla skönt. Nu ska jag strax cykla till stan med Mikaela för att handla lite och sen käka på subway, vi va så otroligt sugna på det så vi bestämde oss för att käka middagen där idag. Så gott!

Nu måste jag dock klä på mig och cykla, ska möta upp Mikaela om 5 minuter. Ciaaao

Här är en dålig bild på hur mitt hår ser ut för tillfället.. 


LÅNGA SEGA MÅNDAG

Kategori: Allmänt

Hallå!
Har varit en så lång dag, gick upp vid halv 9 för att duscha, göra mig iordning och äta frukost sen vid 10 drog jag till bibblan för att jobba med arbetet. Det känns så bra, tror vi har kommit mycket längre än de flesta andra grupper vilket är skönt. Vill bara bli klar med det så fort som möjligt så man kan vara lite ledig någon dag innan det är dags att skriva hemtentan. 

Kom hem från bibblan runt 17 och sen dess har jag inte gjort så mycket, har planerat vad jag ska äta denna vecka, skrivit en inköpslista och nu kollar jag på ett avsnitt the originals. Snart ska jag ta och äta lite middag, kroppkakor blir det idag. Mums!

TILLBAKA TILL KALMAR

Kategori: Allmänt

Hej!
Söndag idag och jag ska åka tillbaka till Kalmar. Gjorde inte så mycket igår, kollade på tv, åt tacos och tog det allmänt lugnt. Det är så roligt att folk vill umgås när man är hemma, verkligen!

Idag har jag skrivit lite på vårar projektarbete i Sinnesmarknadsföring. Det är väldigt häftigt det där med hur sinnena kan påverka ens köp osv. Nu ska jag snart börja packa ner mina grejer och sen ska jag kolla något avsnitt av the Originals, och vid 20 tar jag tåget tillbaka till Kalmar.