åh!

Kategori: Min Vardag

såhär har min senaste vecka sett ut i bilder. hade även en fin reunion med hela tjejligan igår. hur fint som helst. kan ta sin tid inlan det händer igen...

intervju och grupparbete hela dagen

Kategori: Min Vardag

hejsan!
har fullt upp denna vecka. föreläsning hela dagen i måndags, igår plugg på bibblan och idag har vi varit och intervjuat ernst and young som är företaget vi ska skiva om. det va riktigt intressant!! är hemma och äter lite nu och snart ska jag till bibblan för att sitta där hela kvällen och jobba med grupparbetet.. imorgon blir de grupparbete hela förmiddagen, eftermiddagen ska vi på studiebesök till Ikea och på kvällen ska vi till harrys och bowla och äta mat med klassen. och ah, fullt upp hela helgen också...

jag vet, jag suger på att uppdatera

Kategori: Min Vardag

hej. har faktiskt inte hänt något speciellt sen sist. har festat och pluggat. hade tenta igår, förhoppningsvis gick de bra. haha. fest igår kväll också, vilket va riktigt kul. har så fina nya kompisar här. gick dock aldrig in på palace. haha. idag har jag umgåtts med mamma, hon kom hit och vi gick på ikea, city gross och hansa. så mysigt.
nu kollar jag gossip girl och väntar på solsidan och beck. och imorgon kommer min älskling hem igen

skolan tar all min tid

Kategori: Allmänt

hallå. nu har jag skaffat mig en ny dator. nu kommer det ändras en hel del här vilket också betyder mer uppdatering ifrån miiig, erika. kul va?
iallafall, fullt upp i skolan just nu. har ett grupparbete och seminarium i det på torsdag och tenta nästa lördag och efter det ett stort fältarbete. FUCK!! men kom precis hem ifrån biblioteket, har suttit där och pluggat sedan klockan 1 och igår hängde vi på biblan ända tills det stängde vid 8. men nästa vecka är jag "ledig". så ska passa på att jobba några dagar hemma och tjäna lite pengar, cash is king. right?
nu ska jag knåpa ihop en lite design till bloggen. får se när de blir klart. haha.
 

fredag

Kategori: Min Vardag

hej.
äntligen fredag. skönt. har haft en föreläsning och sen har vi jobbat med grupparbetet hela dagen. går inge vidare faktiskt.. haha. men vi ska nog klara ett godkänt. åker hem till målilla imorgon, metropol på kvällen. gutt. nu ska erik och jag äta tacos och mysa

onsdag

Kategori: Min Vardag

hallå.
har nu hunnit med att vara i affären, träna och laga mat och nu tar jag det mest lugnt. tänkte plugga, men de får bli imorgon. ska vara klart på fredag så.
sen är frågan om man ska på metropol på lördag eller inte? får se helt enkelt.

hejhej

Kategori: Min Vardag

haha. men ja, hej. sitter hemma i soffan. har haft en föreläsning idag redan, om presentationsteknik. imorgon har jag också enbart en så slutar tidigt så också. ska strax bege mig mot maxi för att handla lite. sen blir de gymmet ikväll med mikaela. TAGGAA, eller?

ang. designen

Kategori: Min Vardag

ja, som sagt. min design är ju inte den finaste. ingen header eller något. men jag kan tyvärr inte göra så mycket åt det just nu.. datorn är paj, väntar på att få tillbaka den ifrån lagning. sen ska jag fräscha upp bloggen lite granna.
men nu ska jag äta tacos, tjing!

studentlivet tar kål på mig

Kategori: Min Vardag

hej
gick upp rätt tidigt idag, samlades med min grupp på biblioteket för att diskutera uppgiften. sedan föreläsning, va riktigt segt så gick hem lite tidigare. ikväll ska erik och jag ha tacomys. och sen ska jag även skriva lite på grupparbetet. imorgon är det en tidig föreläsning och sedan gymmet.

xfactor och lasagne

Kategori: Min Vardag

hallå. dagen var varit helt okej. föreläsning i 3 timmar. sen va jag varit och skaffat mig ett gymkort och ah, gymmat. gött att komma igång med träningen igen. nu kollar jag xfactor och erik segerstedt!!!!! väntar på mat, lasagne, eller lasagnette kanske de va.
aja. såg att bilden i förra inlägget vart assuddig. ts