GOD JUL!

Kategori: Min Vardag

Knåpat med den jäkla designen

Kategori: Allmänt

Hej. Har suttit och försökt få ihop en bra header och design. Men det vill inte som jag vill så jag orkar inte mer. Blev bara en annan header idag. En väldigt enkel och tråkig. Men bättre än innan då jag inte ens hade någon.
Iallafall, dan före dopparedagen idag. Ska ha lite minijul med familjen bara idag, äta julmat och kolla uppesittarkvällen och lite. Imorgon ska vi till mormor och på tisdag till farmor och sen fest på metropol. Längtar!
Nu ska jag hjälpa mamma med maten.
God Jul på er. Puss

Äntligen helg!

Kategori: Min Vardag

Gud så underbart med helg!
Hade föreläsning idag. I 3 timmar vid 9 på morgonen och efter 2 lediga dagar med sovmorgon va de jobbigt att gå upp vill jag lova. Men till skolan kom jag. Stannade kvar efter för att jobba lite med caset som ska in i januari. Ikväll ska vi mysa med tacos och imorgon kommer Eriks föräldrar hit, så ska på ikea och stan oså. Nu ska jag läsa porrboken.

lucia

Kategori: Min Vardag

hej. va drygt en månad sen jag skrev. förlåt. men skolan är krävande. haha. snart är det jul och en vecka kvar tull jullov. och den 3 åker jag tull sälen med ett härligt gäng. och idag är det lucia.
ska till stan snart med mikaela för lite julshopping och sedan blir de fika med resten av tjejerna för att sedan gå på lucia i domkyrkan. mysig dag helt enkelt!