VALBORG

Kategori: Allmänt

Nu kör vi, SKÅL!
 

FULLT UPP HELA TIDEN

Kategori: Allmänt

Woop! Så taggad på imorgon. Idag har vi suttit i bibblan hela dagen och direkt efter åkte vi till stan för att handla alkohol till helgen. Suger att man ska vara student och inte kunna köpa allt gott som finns där. Igår när vi var på stan så köpte jag ett puder och självklart tog jag fel, eller egentligen var det Cubus fel då dom lagt fel puder på fel ställe.. Men ah, och idag när jag försökte byta, så gick självklart inge det. Så 140 spänn rätt ner i sjön omböjas inte hittar någon som kan ha det..

Imorgon blir det en stressig dag tror jag. Ska först till bibblan och låna böcker och sen ska jag tvätta, köpa lite mer alkohol som inte fanns på systemet i stan och sen måste jag duscha, göra mig iordning och sen börjar Valborgsfirandet! Woop. Och på fredag kommer Lotta hit och ingen är gladare än jag! Nu ska jag kolla Greys Anatomy och laga tacos. Det är ju trots allt lillördag!



LÅT DAGARNA GÅ FORT

Kategori: Allmänt

Tisdag, och Valborg närmar sig!
Idag var vi som sagt först på kvasten och handlade lite, blev endast ett par svarta jeans och smink. Men det är nödvändigt. Sen åkte vi direkt till bibblan för att jobba några timmar och sen var det dags för intervju. En kort men trevlig intervju. Och nu är jag hemma och har precis tagit en powernap på någon timme, galet skönt och galet värt!

Så nu ska jag laga mat, kolla på serier och sen ska jag bara ta det lugnt. Imorgon ska vi sitta på bibblan hela dagen och försöka skriva klart metodavsnitter. Det tråkigaste och mest onödiga i hela uppsatsen.. Men det ska göras. Sen är det äntligen torsdag och Valborg!!! Woop!



SÅ GALET BRA HELG

Kategori: Allmänt

Hejhej!
Ny vecka.. Suck, det går för fort! I veckan som var har jag mest pluggat och skrivit på vårat examensarbete, och så har vi även gjort några intervjuer inför uppsatsen. I onsdag hade vi en liten grillkväll, galet gott och så lite (det råkade dock bli mycket) alkohol på det. Haha. I fredags stressade jag satan för att hinna med tåget vid 14.30 hem till Målilla. Väl hemma stressade jag också för att vara på förfest en timme efter att jag kom hem. Haha. Och ja, sen slank hu alkoholen ner som den skulle och jag hade galet roligt på Metropol med mina otroligt fina vänner. På kvällen när vi va lite småfulla bestämde vi oss för att festa på lördagen också, sagt och gjort. Så på lördagen var det bara kliva upp göra sig iordning, åka till systemet och sen till förfesten. Vi åkte även upp till Hulingen för att käka och dricka lite innan vi gav och av mot Kharma i Vimmerby. Jag var dock så galet trött efter den lilla sömn jag fick under natten så jag satt mest och pratade skit med Sanna, men det gjorde inte mig något. Så jag hade en bra kväll ändå.

Så igår va man ju lite lagom slö, så jag kollade film och åt mat med mamma och pappa. Senare åkte vi även och hämtade min lilla bror som kom hem från klassresan han varit på, i London! Fuskis. Och sen va det dags för mig att åka tillbaka hit, till Kalmar. Detta är ju som tur är en lite kortare vecka, dock består den av 3 dagars fest.. Phu, hur ska jag orka. Haha! Idag har vi varit på Öland för intervju och imorgon ska vi först till Kvasten och handla lite billiga kläder, sen ska vi göra ytterligare en intervju. Fullt upp helt enkelt, men det är så det ser ut i mitt liv. Hoppas ni har det bra och att ni har haft en lika bra helg som jag!




EN VECKA SEN SIST

Kategori: Allmänt

Tjoho!
Söndag och helgen är slut... Veckan har gått så galet fort, och likaså helgen. I veckan har jag mest jobbat med uppsatsen och tränat. I fredags hade stace och jag tacomys och körde just dance. Så gött! Och i lördag kom mamma och pappa hit på förmiddagen, så jag spenderade hela dagen på stan och ute på Hansa med dom. Och trots att jag är total pank så köpte jag mig en ny jacka/kappa... Suck! Får hoppas att jag har mat i kylen pch frysen som räcker hela veckan, annars lär jag få svälta.

Det vart ju såklart även utgång igår, vilket var kul. Men kände mig förvånansvärt nykter trots alla drinkar och cider som dracks innan... Idag har jag bara legat i sängen, men har faktiskt även lagat mat. Och nu har jag sådana jäkla cravings efter chips!!! Aja, imorgon kommer Elin hit och hälsar på en sväng, och jag ska följa med henne när hon ska tatuera sig, spännande!



BRA HELG

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Måndag och jag har haft en så härlig helg. Fredagen började med skrivande av C-uppsatsen och sedan vidare till ett hotell här i Kalmar för att bada, basta och skvallra. Efter det passade vi på att käka lite thai. Lördagen var kaos. Först körde jag ett pass, sedan åkte vi för att handla alkohol och mat, sen hem för en snabb dusch och sedan vidare till Steffi för grillning och förfest. Och ja, det gick ju som det gick. Tappade min kycklingfilé i grusen, tappade allt mitt smink, fuckade upp mitt smink och mötte en vidrig person ute. Men för övrigt va det en oerhört bra kväll!

Söndagen spenderades framför Devious maids och sedan kom min moster, hennes man och min kusin förbi. Mys! Behövde även bakismat så Steffi och jag käkade lite kebab och snackade skit om lördagskvällen. Och idag har Mikaela och jag suttit på bibblan och förberett inför seminariet imorgon. Även kört ett träningspass och lagat mat. Nu kollar jag Devious maids men ska snart sova. Puss och hej!



ÄNTLIGEN ÄR SNART HELGEN HÄR

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Torsdag idag, denna vecka går redigt fort. Men inte mig emot, ju snabbare blir det helg 👌

Igår kändes det knappt som jag var hemma, satt på bibblan i ett x antal timmar och sen åkte Mikaela och jag direkt till stan. Och jag som ska spara pengar fick ändå med mig ett par byxor och två linnen.. Suck! Vi gick även in på Ben & Jerrys och köpte oss en milkshake. Mums. Åkte sedan direkt från stan till gymmet och körde ett pass och sen hem en snabbis för att duscha, fixa sig och käka lite sen var det dags att möta upp Mikaela igen. Åkte in till stan och satte oss på en uteservering och tog några cider, snackade skit och bara njöt av att sommaren snart är här!

Idag har jag varit i bibblan och tränat. Och nu precis har jag käkat tacos. Det är ju lätt det bästa som finns, skulle kunna leva på det, utan problem! Imorgon ska jag skriva på c-uppsatsen och tvätta. Sen ska vi bada, basta och käka thai på kvällen. Och lördagen kommer bli lika bra den, om inte bättre. Det blir grillning och utgång! Woop.
Hoppas allt är bra och att ni också har lika bra dagar som jag framför er



PÅSKEN ÄR ÖVER

Kategori: Allmänt

Hej alla fina!
Nu är påsken över. Hoppas ni haft det bra, det har iallafall jag haft. Åkte hem till Målilla i onsdagskväll och på torsdagen åkte Lotta och jag till Vimmerby för att fixa biljetter till fredagkvällen då vi skulle gå på Mange Schmidt på Prime. Det var en väääldigt konstig men samtidigt bra kväll. Mina fina vänner från Göteborg och Lund va ju hemma också.

Vaknade på lördagen och mådde bra, jäkligt trött men inte bakis vilket va så skönt. På lördagen åkte vi även till Hultsfred för att äta påskmat och fira påsk med mina mostrar, kusiner och mormor. Mys. Igår, måndags, åkte jag tillsammans med mina fina vänner till Ingebo Hagar för att äta pizza, planera lite för sommaren och snacka skit. Nu har alla återvänt till sina studieorter och jag vet inte när jag får se dom nästa gång. Vilket suger ganska mycket.

Även jag är tillbaka i Kalmar och vet inte när jag ska hem nästa gång vilket också suger. Ska iallafall hem den 24;e för att kolla på Näääk 😍 annars hoppas jag på att få lite besök här i Kalmar dom helgerna som kommer nu.