HAR HAFT EN SÅ BRA HELG

Kategori: Min Vardag

Hej!
Har haft en riktigt bra helg. I fredags färgade jag håret så nu är jag redo för sommaren, ska bara klippa håret på torsdag också. Sen va det fest, förfest hos Isabell och sen till Rosenfors och Annas fest. Hade det faktiskt riktigt roligt!! Tack Anna! Och igår så tog jag det lugnt, hängde med Elin hela dagen och på kvällen kom även Anna och då spelade vi lite kort.

Just nu sitter jag på tåget till Kalmar, föreläsningar imorgon, tenta på tisdag och även Valborg. Sen åker jag hem till Målilla på Onsdag igen. Hoppas ni haft en bra helg!

SOLIGA TORSDAG

Kategori: Allmänt

Hej!
Vaknade av att solen sken rätt i ögonen idag på morgonen. Så gick upp och tog fram böckerna och tog på mig bikinin och gick ut i solen och satte mig, och där har jag suttit tills nu ungefär. Plugget gick dock dåligt, tror jag. Men solen tog en del, så nu behöver jag inte skämmas för att se blek ut när det är dags att börja gå i shorts i sommar.
 
Idag åker mamma och pappa till Linköping för att gå på Tomas Ledin imorgon, vilket innebär att Oskar och jag är ensamma hemma hela helgen. Idag ska jag bara plugga, så jag klarar den där förbannade tentan. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka bort och färga håret och klippa mig, så jag lär väl sitta där i stort sett hela förmiddagen, sen ska jag en sväng till Hultsfred och på kvällen ska vi fira Anna som fyllde 18 härom dagen. Resten av helgen vet jag inte vad som händer.
 

SLÖ ONSDAG

Kategori: Min Vardag

Hej!
Jag kommer vara hemma i Målilla ända tills Söndag. Skönt. Idag har Frida och jag varit ute och gått lite och hälsat på Isabell. Och resten av dagen har jag mest pluggat. Dock förstår jag inte så mycket så jag får nog plugga som en idiot innan tentan. Har iallafall bestämt mig nu att jag ska stanna i Kalmar över Valborg, dock är jag verkligen sugen på att hänga med ner till Lund, men det har jag inte pengar till och inte tid till heller egentligen. Ser även fram emot fredag då jag har hela dagen planerad. Men mer om det någon annan gång.

I'M BACK

Kategori: Allmänt

 
Jag är tillbaka!
Dock mår jag fortfarande inte helt hundra och det är fortfarande rätt rörigt i mitt liv. Ni kommer få reda på vad detta handlar om när jag mår bättre och är säker på min sak. Just nu vet bara mina allra närmsta om det. I alla fall, veckan som varit har jag inte gjort mycket, pluggat och varit hemma i Målilla, har varit en väldigt annorlunda vecka. Passar på att vara hemma nu när vi inte har så mycket i skolan, vilket är skönt. Ska inte tillbaka till Kalmar förrän på Söndag.
 
Igår hade jag i alla fall världens bästa dag, gud. Så lycklig. En av de bästa ögonblicken i mitt liv. Varit på signering med Håkan har jag ju varit en gång innan, dock fick vi inte så mycket tid med honom den gången. Så Lotta och jag satsade på att vi skulle ha bättre tur denna gång, och ja det fick vi. Satt i kö i 4 timmar utanför skivaffären, helt galet egentligen, men så värt. Va bland de första 20 in, och herrejävlar. Håkan är ju världens mysigaste. Kramades lite och fotades med honom. Och ni kan ju gissa hur lyckliga vi var sen när vi tog tåget och åkte hemåt. Haha. Fick lite bilder av lotta, så här kommer några.
 
 

HÅKAN HELLSTRÖM

Kategori: Allmänt

Hej! Ville mest bara visa vad jag gjort idag, Woop!!! 
 

TAR EN LITEN PAUS HÄRIFRÅN

Kategori: Allmänt

 
Ja, som sagt. Jag tänkte ta en liten paus. Är inte på bästa humöret och allt är totalt upp och ner just nu och jag vet varken ut eller in. Är tillbaka när jag mår bättre och har mer koll på läget. Tjaao!
 
 

TILLBAKA EFTER HELGEN

Kategori: Min Vardag

Hejsan!
Har haft en riktigt bra helg. Ska berätta lite kort om dagarna tänkte jag.
I torsdags åkte vi som sagt mot Malmö, va på studiebesök på Emporia, lite segt och fick inte så mycket shoppingtid. Men Emporia va fint. Nästa gång jag är där får det bli en heldag. Därefter åkte vi mot hotellet och bytte om och gjorde oss iordning för att sedan gå till Friday's med klassen och äta mat och efter det satte vi oss på en pub ute i regnet och tog några cider. Fredagen började vi med hotellfrukost <3! Sen satt vi på föreläsning om Scandic och Malmö City. Sen gick vi på stan. Dock fick jag världens strul med mitt kort som slutade att fungera, så spenderade mest tid på banken den fredags förmiddagen.. Senare åkte vi iallafall fall till Helsingborg och Steffi där vi gick till systemet och hälsade på hoa Henke Larsson. Sen va det dags för förfest, blev dock ingen utgång, utan vi fastnade på McDonalds inne i stan.
Lördagen mådde jag pyton och då åkte vi även hemåt. Och igår pluggade jag lite och samma idag.. Imorgon är set dugga. Men hoppas ni haft en bra helg! Puss

GODMORGON

Kategori: Min Vardag

Vaknade för ungefär en timme sen, och har nu packat klart väskan, plattat håret, ätit frukost och sminkat mig. Så nu är jag redo för Malmö. Bussen går från skolan vid 9.30 så ska gå bort dit om en halvtimme hade jag tänkt, bor ju så pass nära skolan att det bara tar cirka 5 minuter att gå. Så stressa behöver jag ju inte göra iallafall.
Och ja, som sagt. Idag ska vi på Emporia och på kvällen ska vi äta på Friday's med hela klassen, sen vet vi inte riktigt vart vi hamnar. Men nu ska jag kolla väskan ytterligare en gång, så jag har fått med mig allt! Hoppas ni får en bra helg! Puss

LADDAD INFÖR HELGEN!

Kategori: Min Vardag

Hejsan!
Har haft en väldigt lugn, men skön dag. Började med ett avsnitt one tree hill (kan man få en bättre start på dagen?), därefter tog jag mig en super skön pw runt Lindö och havet. Efter det har jag pluggat hela dagen i stort sätt. Cyklade nämligen bort till Maxi också och hämtade min kurslitteratur som kommit, så nu har jag fullt upp fram till den 8 juni då vi har tenta i denna kursen. Betalade även fakturan på böckerna, som kostade nästan 3000 kronor. Lite surt. Men ja.
Imorgon åker vi till Malmö med klassen, ska på studiebesök på Emporia imorgon och sen sova på hotell och dagen efter åker vi tjejer hem till Steffi i Helsingborg dör att festa till det lite.
Sen ska jag plugga resten av helgen, så kommer vara rätt frånvarande här tror jag.

GOD FÖRMIDDAG

Kategori: Min Vardag

Hallå!
Sitter i soffan och kollar på one tree hill, och när det är slut ska jag ta fram boken och börja plugga, vilket dock känns mindre lockande.. Senare tänkte jag gå en promenad och då passa på att gå förbi Maxi för att handla något jag kan ha och smaska på imorgon på bussen ner till Malmö, och sedan hämta ut kurslitteraturen som kom igår. Något annat planerar jag inte att göra idag, eller jo. Jag ska ju packa väskan också såklart.

FÖRELÄSNING OM EU

Kategori: Min Vardag

Hallå!
Helt galet slut i huvud. Har haft föreläsning hela dagen om EU. Förstod inte så mycket så jag satt mest som ett frågetecken som låtsades anteckna och förstå. Haha. Efter skolan hörde vi att det va gratis glass på B&J, så vi cyklade ner dit för att äta, men det va en förjävla lång kö, så vi cyklade hem lika fort igen. Nu sitter jag här hemma och kollar på one tree hill. Ska även passa på att plugga lite då vi har dugga på måndag. Och eftersom vi ska till Malmö och Helsingborg så hinner jag inte plugga så mycket innan det är dags för det.

TRÖTT & IMORGON ÄR DET SKOLA

Kategori: Min Vardag

Hejsan!
Just nu sitter jag och kollar one tree hill som jag gjort större delen av dagen. Annars idag har jag varit och handlat, lagat lite eller ah, rätt mycket köttfärslimpa. Riktigt gott va det. Och nu efter det har vi ätit lite ost och kex. Kollade även på fantasterna, men Star Wars?! Förstår verkligen inte grejen, har aldrig sett filmerna men skulle aldrig heller få för mig att kolla dom

Hittade även lite gamla bilder, haha!

MÅNDAG MORGON

Kategori: Allmänt

 
God morgon!
Vaknade nyss, jag vet. Jag sover jämt och för länge. Men grejen är att jag sover så sjukt dåligt om nätterna, och bäst sover jag när Erik har gått upp, tro det eller ej. Men efter 2 veckor hemma ensam i sängen så har jag vant mig vid det. Men imorgon ska jag upp tidigare, för föreläsning vid 10.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska gå en promenad sen när Erik är i skolan tänkte jag. Sen ska vi åka och handla och sen blir det nog One tree hill (haha).

INGEN SÖNDAGSÅNGEST

Kategori: Min Vardag

Hejsan!
Sitter i soffan och kollar Maria Wern och bara önskar att det ska vara slut snart, för jag är så trött så jag kan somna när som helst.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, kollat one tree hill, bakat cheesecake och lagat mat. Väldigt lugn dag. Imorgon ska jag inte heller göra så mycket, ingen skola och har inte litteraturen till kursen så jag kan inte börja plugga än. Men nu börjar filmen igen. Godnatt!!

SPENDERAR MIN DAG PÅ SOFFAN

Kategori: Min Vardag

Goddag!
Hade det bra igår. Jag gjorde mig iordning och cyklade till Steffi runt 8 tiden, och där höll vi igång med olika dricksspel, alkohol och härliga människor. Och därefter gick vi vidare mot Palace, där vi dansade och hade riktigt roligt. På vägen hem blev det självklart även Max, vilket är bland det bästa på hela kvällen. Dock synd att tre kronor inte finns här.
Idag har jag bakat en cheesecake och nu kollar jag one tree hill. Vill helst av allt bara sova, men icke. Hoppas ni haft en bra helg, jag är ledig även imorgon vilket är riktigt skönt!

HAFT BESÖK

Kategori: Min Vardag

Hallå!
Har haft en bra lördag. Gick upp vid 10 för att kolla inslaget med Håkan Hellström på nyhetsmorgon. Och vid klockan 11 kom mamma och Oskar hit, så har nu varit runt i alla affärer i hela Kalmar ungefär. Fick med mig lite hem, så nu vet jag iallafall vad jag ska ha på mig ikväll, då jag ska på korridorsfest hos steffi, för att sedan gå vidare till Palace.

Nu kollar jag lite One tree hill innan det är dags att hoppa in i duschen och börja göra sig iordning. Här kommer även en bild på de två fynd jag gjorde idag!

MARKNADSRÄTT

Kategori: Min Vardag

Hejsan!
Sitter i lägenheten just nu och kom precis hem ifrån föreläsningen. Börjat en ny kurs, men även den sista för detta året. Underbart. Marknadsrätt är det vi läser nu iallafall. Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen, ikväll ska jag kolla på Let's Dance och Erik Segerstedt!!!! Såklart. Men först måste jag kolla på förra veckans avsnitt, missade ju det eftersom jag va hos Amanda på lite påskmiddag.
Imorgon kommer iallafall mamma och oskar hit, så ska passa på att åka ut till biltema och köpa mig en cykelkorg. På kvällen ska jag på korridorsfest och sen utgång på palace!! Woop.

UTKAST: 4 APRIL

Kategori: Min Vardag

Hejsan!
Idag har jag jobbat igen, därför det varit helt tyst här. Och igår somnade jag vid 10 tiden, för jag va helt död. Men jobbet gick bra. Och nu hoppas jag faktiskt lite att nästa gång jag jobbar så är det sommar och jag har sommarlov. Yes.
Men nu sitter jag mot tåget till Kalmar, vill verkligen verkligen inte. Men vad ska man göra, skola imorgon..
Mamma och Oskar kommer även ner på lördag och hälsar på och nästa helg ska jag till Malmö och Helsingborg! Woop.

JOBBAT OCH SLITIT

Kategori: Min Vardag

Hejsan!
Har haft fullt upp idag. Pappa ringde ju igår förmiddag och sa att jag skulle jobba idag. Så har spenderat dagen på Luxo med jobb jobb jobb. Samma sak blir det imorgon, och senare på kvällen åker jag tillbaka till Kalmar.
Fick även sämsta och värsta och hemskaste nyheten idag, vill bara gråta och skrika och slå sönder saker, typ.
Nu ska jag kolla one tree hill, sen ska mamma och jag laga lite mat

GODKVÄLL

Kategori: Min Vardag

Hej!
Jag utnyttjar verkligen min ledighet på sämsta sett egentligen. Det enda jag gör är i stort sett att kolla one tree hill och sova. Det är skönt. Men inte så jäkla kul och man blir väldigt uttråkad. Men ikväll har jag iallafall varit på det lilla extra party i hultsfred, är dock pank nu efter att ha beställt kurslitteratur för 3000 kronor, så jag köpte mig bara en sak. Men jag är nöjd över det! Nu ska jag ta mig en macka och sen ska jag sova. Ska ju faktiskt upp vid 6 imorgon, hur nu det ska gå....

LITE EXTRA LEDIGT

Kategori: Min Vardag

Hej!
Sovmorgon idag igen. Vaknade dock av att pappa ringde och sa att jag ska jobba imorgon, så imorgon får jag gå upp för tidigt..
Igår hade jag en bra kväll med Isabell och Elin. Ikväll ska jag till Hultsfred på det lilla extra party med mamma.
Väntar även på ett besked som jag verkligen hoppas på och det kan komma vilken dag som helst nu. Men mer om det någon annan gång kanske, beroende på hur det går.
Men nu kollar jag lite one tree hill och sen ska jag duscha och ta mig något att äta.

ANNANDAG PÅSK

Kategori: Min Vardag

Hej!
Idag tog jag sovmorgon, har gjort det varje dag i och för sig. Men idag va den mer behövd. Hade som sagt en bra kväll igår och idag vet jag inte vad jag ska göra. Har ju bestämt mig att inte åka till Kalmar idag utan istället på torsdag, så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Men det brukar ju lösa sig.

JESUS STÅR UPP OCH HAN LEVER

Kategori: Min Vardag

Hej!
Har haft en sådan fin kväll, återigen. Känns lite tjatigt nu. Blir för bortskämd här hemma tror jag. Har spenderar kvällen hemma hos familjen Nilsson nr 2, blev bjudna på påskmat, körde med andra ord och det diskuterades hej vilt! Allt är som vanligt när vi träffas här hemma, tur det!
Jag skulle ju åkt tillbaka till Kalmar imorgon, men jag lyxar till det och stannar hemma ända tills på torsdag!! Uuunderbart. Har ändå bara en kursintroduktion på tisdag och sen är jag ledig onsdag och torsdag. Men helgen kommer jag spendera i Kalmar, med en utgång förhoppningsvis! Så taggad på Palace med tjejerna nu, va över en månad sen vi festade..
Nu ska jag sova, så trött!! Godnatt. Hoppas ni haft en bra påsk!