SÅÅ BRA HELG

Kategori: Allmänt

Hej!
Har hänt mycket sen jag skrev sist, dock är det mesta inget som är lämpligt att nämna här.
Utgången i onsdag var iallafall nice, och vid 10 på torsdagen hade vi vårt första handledarmöte, vi kom väl inte så långt i det så ett nytt är inplanerat imorgon. Iallafall, åkte hem till Målilla i fredags för utgång med fina och saknade vänner. Och hade en redigt bra kväll!
Dock suger det att komma till ett ställe och den första personen man ser är den man allra minst ville möta..

Igår vart jag fyllechaffis för min bror och hans kompisar. Körde och hämtade dom från Vimmerby. Så det blev en sen kväll även igår. Och idag har jag inte gjort mycket, åkte runt en sväng med Lotta och snackade skit, vilket va behövligt för både henne och mig tror jag. Så skönt! Nu är jag tillbaka i Kalmar, men åker hem till Målilla redan på onsdag eller torsdag igen för att fira påsk.

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra helg!




INTRODUKTION TILL C-UPPSATSEN

Kategori: Allmänt

Hallå!
Tisdag idag och introduktionen till C-uppsatsen/examensarbetet. Ja, man blir ju lite nervös och stressad.. Vi som inte ens bestämt vad vi ska skriva om. Men imorgon ska vi försöka komma fram till något då vi har vårt första handledarmöte på torsdag, sen är det vara köra! Woop.
Idag ska jag inte göra så mycket mer, har seminarium imorgon i den kursen som vi läser just nu, så ska väl läsa igenom det jag ska säga några gånger så det sitter.

Och imorgon är det som sagt seminarium, sen blir det lite våfflor och utgång 💃 så kul och så taggad!



HEMMA FRÅN ÅRE OCH TILLBAKA I KALMAR

Kategori: Allmänt

Hej kära vänner!
Nu är jag hemma från Åre och tillbaka i Kalmar för att påbörja skrivandet av examensarbetet och dom två sista månaderna på universitetet. Nervös och spänd och förväntansfull.

Iallafall. Jag kom tillbaka till Kalmar igår kväll och idag har vi gjort klart det sista på ett arbete. Har även varit och handlat idag då mitt kylskåp ekade ganska tomt här i lägenheten. Hade inte ens någon frukost att äta idag på morgonen. Imorgon är det introduktion till examensarbetet, och sen är det väl i stort sett bara att börja skriva. Dock måste vi först komma på vad vi ska skriva om. Haha. Inte det lättaste.

Men annars är veckan ganska planerad och bokad, på onsdag blir det utgång, på fredag åker jag hem för utgång och firande av Lotta och sen blir det bara en lugn helg hemma.



EN HÄLSNING HÄRIFRÅN ÅRE

Kategori: Allmänt

Hej & hå!
Här sitter jag i soffan i vår lägenhet i Åre och väntar på mat och Let's Dance. Har varit dålig på att skriva här på sistone, och vet inte om det kommer bli bättre framöver.
Har haft ett par jobbiga veckor tidigare, med enormt mycket plugg, så det va så välbehövligt att ta en paus och en minisemester och åka upp hit till Åre med familjen. Och när jag nu kommer tillbaka härifrån är det dags att börja skriva på examensarbetet... Gud, så stressad och nervös! Men det kommer bli bra.
Veckan här i Åre är iallafall över snart, vi åker hem imorgon trots att vi har lägenheten till söndag. Har iallafall haft en underbar vecka, strålande sol i början av veckan, norrsken, solförmörkelse och så va även Sandra här uppe i Åre i början av veckan så passade på att träffa henne vilket va kul och gött! Då det va cirka 2 månader sen.

Hoppas ni har det lika gött som jag har det! Ta hand om er och ha det bra.

Förresten, Grattis till min fina vän Lotta som fyller år idag! Kram på dig <3