Måndagsångest

Kategori: Allmänt

Hej & Hallå!

Måndag och ny vecka. Har verkligen inga planer alls denna vecka, mer än att träna. Ganska skönt, men samtidigt blir jag så stressad över att inte ha något att göra. Känns som man går miste om så mycket som man kunde ha gjort eller planerat in. Jaja. Helgen var bra iallafall. I fredags körde jag på min mamma som var och bowlade med jobbet. Medan hon var där passade jag på att åka till Lotta och hänga med henne, vilket alltid behövs 💞 i lördags spelade jag Bingolotto och drack vin med Anna och Frida, vilket var så bra och behövligt. Vi tre har inte hängt på länge, så det var verkligen på tiden.

I söndags var jag i Vetlanda på bandy, Målilla mötte Stjärnan och vann, såklart 💪🏻 så himla gött att bandysäsongen drar igång nu igen, saknar kalla kvällar och dagar borta på bandybanan. Men snart drar det igång på riktigt!!

Idag har jag sökt jobb, postat paket och brev och tränat med Frida. Vi var på intensivfys på Kgm, och det sög! Tråkigaste passet jag har varit på, tyvärr. Men det kan därför bara bli bättre och roligare antar jag, så jag kommer ge det en ny chans. Frida och jag har även planer på att träna mer i veckan, vilket är så skönt. Då det var sen träning idag, har jag precis duschat, ätit lite och nu kollar jag Gossip girl. Ska snart sova för att imorgon.... inte göra nånting! 🙄😋

Torsdagstankar

Kategori: Allmänt

Hallå där!
 
Torsdag idag och det närmar sig helg, äntligen! Och jag har faktiskt inga direkta planer för helgen, vilket är sjukt skönt. Visst, jag ska köra på mamma på fredag och ska på bandy på söndag men det räknas liksom inte.
Denna vecka har varit lugn, har tränat med Frida och har varit på arbetsintervju samt självklart sökt jobb... Vore skönt att bara få ett jobb nu som man känner att man kommer trivas på och vill stanna på. Så man kan och har råd att skaffa sig en lägenhet osv. Men det kommer, det får ta sin tid helt enkelt. Jag är inte jätteorolig, jag är ändå kvalificerad för så pass många jobb att det nog ska dyka upp något snart.
 
Iallafall så har jag tagit tag i en sak som jag tänkt göra länge, men inte haft tid eller ork till så nu jäklar ska det fixas. Och jag hoppas även att jag snart hamnar på bana igen med mitt psyke, för just nu är det någon helt annanstans medans kroppen är någon helt annanstans. Det märks så tydligt att jag inte mår bra där uppe, för jag har så svårt för att koncentrera mig och är lätt förvirrad och glömmer bort saker hela tiden. Sen tror jag hösten gör sitt också, detta gråa tråkiga väder gör ju inte direkt susen för psyket.
 
Nu ska jag återgå till jobbsökandet, och senare blir det träning och sen avslutar jag denna dag med lite Wahlgrens värld!!
 
 

Mycket har hänt sen sist

Kategori: Allmänt

Hej på er sköningar!

Har verkligen hänt en hel del sen sist. Vet faktiskt inte vart jag ska börja. Men sommaren har varit grym. Trots att jag jobbat hela sommaren har jag hunnit med så mycket. Summerburst, Håkan, Midsommar på Öland, mer häng och fest på Öland, Lasse & Miriam i Kalmar, goa fester med goa vänner, gp i Målilla osv. Säkert missat massa grejer nu, så detta var väl bara ett litet urval. Och nu senaste månaden har jag slutat på Elgiganten, vilket jag inte tänker gå in på detaljer om, varit på Justin Bieber i Stockholm med min fina Lotta, varit på Orup i Linköping med päronen och även festat en hel del.

Nu är jag dock arbetslös igen, men det är inget jag försöker stressa upp mig för. Jag söker jobb för fullt, går på arbetsintervjuer, försöker fokusera på att må bra. Även om jag just nu känner mig fett deppig, sover bort dagarna på grund av ingen vilja eller ork till att ta mig igenom dom osv. Men livet rullar väl på, sakta men säkert. Jag behöver verkligen flytta hemifrån NU! Men för det behöver man ett jobb. Men bor jag hemma länge till kommer jag snart må ännu sämre.. Det är tur jag har massa roliga saker att se fram emot, och att jag har massa fina och roliga vänner att umgås med. Något jag har att se fram emot denna höst är Lena Philipsson och Håkan Hellström. Hur grymt? Ska även på Coldplay, dock inte förrän till sommaren. Har även en ännu ganska oplanerad resa till Sälen att se fram emot i februari! Så livet funkar väl helt enkelt. Jag är glad och tacksam för det jag har, men jävligt deppig, ledsen och arg för det jag inte har.

Vi kommer nog höras mer framöver hoppas jag, jag ska bättra mig och känner att jag nu behöver bloggen ganska mycket. Så jag säger på återseende!