FINALLY FRIDAY

Kategori: Allmänt

Äntligen helg!!
Om det blir så mycket helg för mig vet jag inte dock, ska sitta på bibblan imorgon på förmiddagen så vi fick lite vi måste lägga till och ändra på, från handledningen idag. Och att vår handledare även sa att vi får gå upp på slutseminariet och att vi praktiskttaget redan nu är godkända (kan dock få någon liten komplettering) kändes bara så jävla skönt!

Så idag har vi suttit i bibblan och skrivit så mycket som möjligt inför helgen så vi ska slippa stressa. Nu har jag precis kommit hem från en promenad och ska strax hoppa in in i duschen för att sedan käka lite tacos pch städa. Har så galet många myror i lägenheten, men vet inte vart dom kommer ifrån och självklart glömmer jag köpa myrr varje gång jag är i affären..

Iallafall, efter skrivandet imorgon ska jag passa på att vara lite "ledig". Lotta kommer hit imorgon eftermiddag, så blir lite häng på uteservering med god dricka och mat för att sedan föra och gå ut! Så jäkla taggad då det va ett tag sen jag var ute nu.. Och på söndag åker jag med henne hem då jag ska färga håret på måndag ! Woop.



SLÖA ONSDAG

Kategori: Allmänt

Phu, så galet trött och sliten!
Vill bara sluta skolan på direkten. Så himla trött att det känns som jag snart faller ihop totalt. Mår inte speciellt bra heller då jag har huvudvärk varje jäkla dag. Har aldrig tidigare haft huvudvärk, och ni känns det som att allt kommer på en och samma gång..

Hur som haver, idag har vi skrivit på uppsatsen och vi har idag skrivit klart den (typ). Massa små saker som ska fixas och så har vi handledarmöte på fredag så vi lär säkert få lite som vi behöver ändra på då.. Men annars så känns det så bra just nu. Det jag är rädd för dock är att nu när jag snart kan börja slappna av så kommer jag säkerligen bli riktigt sjuk.. Vilket suger. Det är väl det som visar sig lite nu. Dock blir jag så galet rastlös av att bara ligga hemma och kolla serier, vilket egentligen är precis vad jag behöver. Men idag trotsade jag det och gick en promenad, dock en väldigt långsam sådan.. Och snart ska jag fixa tacos och sen ska jag fan sova!



SUCK!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Är nu tillbaka i Kalmar.. Suck! Idag gick jag upp tidigt för att dra till bibblan och skriva på uppsatsen som snart äntligen är färdig, för nästa onsdag, den 27e ska den in!!! Längtar något enormt. Iallafall, vi drog hem tidigare idag då vi båda två var ganska sega. Så sen jag kom hem från bibblan har jag kollat på serier och varit och handlat. 

Nu ska jag snart laga lite mat, sen fortsätta kolla serier. Är helt galet trött, så blir nog en tidig kväll. Imorgon ska vi fortsätta skriva sen ska jag städa och tvätta. Vill bara att denna vecka ska gå.. Så trött på Kalmar nu, längtar tills jag tar examen och flyttar hem till Målilla igen!!



HELSINGBORG

Kategori: Allmänt

Hej!
Har haft en så skön helg. I onsdags åkte jag hem till Målilla för att direkt åka vidare ner mot Helsingborg med päronen. I torsdags gick vi på Väla och inne i stan och sen grillade vi på kvällen. Fredagen va det ju helt underbart väder, så vi tog båten över till Danmark och åkte sedan vidare till Köpenhamn, där vi gick på Ströget, i Nyhavn, åkte paddanbåt och åt och drack gott. Så jäkla nice och Köpenhamn är verkligen en redig pärla 👌🏻

Igår, lördag, åkte vi även då över med båten till Danmark, men då stannade vi i Helsingör. Passade på att handla lite alkohol och sen strosade vi runt inne på Helsingörs fina gator och jag hittade väska och halsband till balen. Och nu är det snart dags att åka hem till Målilla och senare ikväll åker jag tillbaka till Kalmar.. Vill verkligen inteeee.. Men har en helt amazing helg att se fram emot så Lotta kommer till mig!!





KORT VECKA

Kategori: Allmänt

Hallå!
Måndag och jag är tillbaka i Kalmar. Suck! Har suttit på bibblan hela dagen och skrivit på examensarbetet, börjar kännas lite stressigt nu då den ska vara klar om 2 veckor!! Men jag har ändå längtat efter denna vecka, trots att jag ska sitta på bibblan och skriva. Men jag behöver iallafall inte laga någon mat denna vecka då jag har matlådor så det räcker och blir över, vilket är så skönt!

Men det är ju en kort vecka och det som jag längtat efter är våran tripp till Helsingborg, Helsingör och Köpenhamn. Ska bli så jäkla skönt att åka iväg och bara ha tankarna på annat, måste skriva lite på arbetet, men det kommer enbart ske på kvällarna. Jag kommer iallafall endast stanna i Kalmar tills onsdag eftermiddag för då är det dags att bege sig ner mot Helsingborg. Woop.

Mikaela och jag började prata om Pippi Långstrump och Madicken förut så nu sitter jag i sängen och kollar på Madicken. Så himla bra!!



KALMAR BRA, MEN MÅLILLA BÄST

Kategori: Allmänt

Hallojsan!
Denna underbart sköna helg. Igår efter några timmar i bibblan packade jag ihop mina grejer och "flydde" Kalmar för en helg hemma i Målilla. Så behövligt att bara hänga med familjen och katterna och bara ta det lugnt. Igår när jag kom hem va det bara mamma hemma, så vi hade tjejkväll med bakad potatis och Lets dance. Idag tog jag en lång sovmorgon, som var så behövlig och välförtjänt. Sen tog Lotta och jag en promenad och bara snackade massa skit och skvaller, så jäkla behövligt det också! Nu har jag precis duschat, och snart serveras det grillat här hemma. Resten av kvällen händer det väl inget skoj direkt, får nog skriva lite på c-uppsatsen trots allt.. Haha. Kul att behöva göra det på en helg 😖 och idag fyller även min fina moster 50 år, hipp hipp hurra till henne!!! 



ENSAM & BESVIKEN

Kategori: Allmänt

Måste skriva av mig lite.. För jag är helt förvirrad och vet inte vem jag är, vad jag gör, vem jag kan lita på, vart jag är i livet.. Osv. Vet ingenting. Det har säkert mycket att göra med att jag snart tar examen och har panik över det. Men även att jag känner mig så fruktansvärt ensam sen jag flyttade till Kalmar.

Sen jag flyttade hit känns det som jag verkligen fått bevisat vilka mina rediga vänner är och vilka som verkligen bryr sig. Jag känner mig så sviken och trött. Trött på att vara den som ger hela tiden men aldrig får något tillbaka. Alltid vara den som hör av sig (om man nu hörs överhuvudtaget). Galet trött på att alltid tjata och komma med idéer och aldrig få någon respons. Helt enkelt trött på att vara den som bryr mig. Jag har bott i Kalmar i 4 månader, hur många av mina vänner har varit här och hälsat på mig? Jo, en! Och hur många hör av sig till mig och frågar hur jag mår, vad jag gör, hur det går i skolan, när jag kommer hem och när vi ses? Jo, en är svaret även på detta. Jag tycker inte det ska vara så, jag har försökt hålla kontakten med dom hemma, men när man inte får någon respons tröttnar man och inser att det inte är värt det. För varför ska man bry sig när dom inte gör det? Fine att man inte ska behöva ha kontakt hela tiden när man är "nära" vänner, men jag känner ändå att man hör av sig ibland och frågar hur det är, hur det går och när man kommer hem typ.. Men mitt nyårslöfte är trots allt att sluta umgås med folk som tar mer energi än dom ger.

Med detta inlägg vill jag bara säga att jag är besviken. Och känner ni er träffade, ja då har ni två val; antingen göra något åt det eller fortsätta som ni gör. För jag säger härmed att jag slutar bry mig och tänker inte lägga mer energi på detta. Betyder jag något för er är det dags att bevisa det. Det tar helt enkelt för mycket kraft och jag tycker inte att jag förtjänar att må så dåligt som jag gör, trots att jag inte visar detta utåt då jag inte vill ses som en svag och ensam person. Men detta är sanningen och jag är trött på att hålla det inom mig.

Men, jag måste samtidigt tacka en person. Lotta! Jag är så glad att Lotta och jag börjat umgås så pass mycket, för hon är och har alltid varit min bästa vän. Hon har alltid, ALLTID, funnits där! Och jag är såå glad att jag har henne, annars vet jag inte vart jag skulle tagit vägen i detta läge!

Även mina fina vänner här i Kalmar, och då främst Mikaela och Steffi. Så jäkla glad att jag träffat dom och att vi hållit ihop under hela vår tid på universitetet!


HÄRLIGA VÅR

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Mitten av veckan och det är nu inte långt kvar till helgen. Woop. Veckan har sett ut enligt följande (haha):
I måndags hade vi intervjuer ute på Scandic, och självklart regnade det så vi fick ta bussen.. Men allt gick bra och när vi var klara va det bara dra direkt till bibblan och skriva på uppsatsen. På kvällen gjorde jag helt ärligt, inte ett dugg. Låg i sängen, kollade ikapp ex on the beach och även Greys Anatomy. Tisdagen, igår, hade vi handledarmöte som gick bra. Skönt. Sen fortsatte vi arbeta på uppsatsen.. Kvällen lagade jag torsk, så underbart jäkla gott, sen gjorde jag inte ett skit då heller. Idag hade vi vår sista intervju, så nu är det bara kötta analysen och slutsatserna och göra klart detta jäkla arbete. Aja, vi har jobbat med opponeringen till imorgon då vi har seminarium. Därefter passade jag på att handla lite mat och nu har jag precis kommit ut från duschen efter att ha varit ute på promenad i en timme, vilket även resulterade i 6,5 km. Så gött i detta väder och bredvid havet! Nu ska jag snart samla kraft att laga lite mat.. Helt slut dock. Haha.



SÅ JÄKLA BRA HELG

Kategori: Allmänt

Har haft en såå bra helg!
I torsdags va det ju Valborg och det firades med en ganska lugn utgång. Kändes som vi va överallt och ingenstans den kvällen.. Men Mikaela och jag hamnade efter mycket om och men på Krögers, och jäklar vad fint det va där. Nyrenoverat och allt.
Men jag vaknade iallafall på fredagen och mådde bra, städade lite och diskade sen kom Lotta hit! Började kvällen med en kebabtallrik och sen började vi föra och såsmåningom kom även Mikaela och Steffi hit. Sen drog vi ut, till krögers även denna dag. Dansade och hade en sån galet jäkla bra kväll. Och jag är så glad att Lotta va här. Så tack för en helt underbart härlig kväll fina du!

Igår hade vi tänkt gå ut men vi va lite bakis allihopa så Steffi och jag käkade onyttigt tillsammans och sen lånade vi mamma och pappas bil och åkte ut till City Gross för att handla inför veckan. Sen hängde jag med mamma pch pappa och deras vänner hela kvällen. Åt entrecote och agerade fyllechaffis. Och nu har jag precis kommit hem från en härligt promenad på 6 km. Så gött i detta härliga väder. Resten av dagen ska jag städa, kolla serier och skriva lite på uppsatsen. Hoppas ni har haft en lika bra Valborg och helg som jag har!