SÅ HÄRLIG KVÄLL IGÅR

Kategori: Allmänt

Hej!
Hade en så bra kväll igår. Vid 17 gick jag bort till Lotta där även Sanna och Mathilda var. Vi åt tacos, pratade, skrattade och drack. Vid 19 tiden gick vi bort mot bandybanan, och vilket ös det va på läktaren. Det blev även vinst för Målilla vilket va himla härligt. Så efter bandyn gick vi vidare på lite efterfest.
Det va verkligen en härlig kväll med fina vänner!

Idag vaknade jag och mådde riktigt bra. Är just nu ensam hemma och kollar på senaste avsnittet av Vampire Diaries. Vet inte vad som händer resten av dagen, men förhoppningsvis händer det något skoj för jag är redan uttråkad.

Hoppas ni hade en lika bra fredag som jag och att ni får en bra lördag!

Haha, spelarna i Målilla får ta fan bilder!


ÄNTLIGEN FREDAG

Kategori: Allmänt

Hej!
Äntligen fredag. Och så himla skönt att vara hemma i Målilla och få sova i sin säng.

Vaknade vid 11 av att axeln värkte som fan, nu har det dock lagt sig som tur är. Kollar just nu på the Originals, men ska snart hoppa i duschen och ta mig något att äta. Sen ska jag göra mig iordning. Vid 17 ska jag hem till Lotta för lite förfest och mat innan bandyn ikväll. Därefter får vi se vart vi hamnar.

Hoppas ni får en härlig fredag!



NY FRIPPA

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från frisören. Satt där i ca. 3 timmar och kom ut med någon dm kortare hår och en ny färg. Så himla skönt!

Skippade föreläsningen idag på morgonen då jag inte mådde så bra, så det enda jag har gjort idag är att klippa och färga håret.

Nu kollar jag på gårdagens program av Lyckliga gatan med Linda Pira, jäklar vilken  brud! Och om en timme så beger jag mig mot tåget för att spendera helgen i Målilla.

Har dock ingen bild på håret nu, så det får ni imorgon eller någon annan dag! Puss



LILL LÖRDAG

Kategori: Allmänt

Hallå!
Hade sovmorgon idag och gick inte upp förrän 11. Sen vid 13.15 var det dags för lite redovisning i skolan, som dock bara tog en halvtimme. Så kändes fett onödigt att åka dit idag. Men iallafall, efter skolan åkte jag till Maxi då jag glömde handla lite igår. Sen åkte jag hem, lagade mat och åt. Och nu har jag tänkt ljus i lägenheten och kollar på Medicinen. Ska snart packa upp väskan med kläder som mamma hade med hit i lördags. Har inte orkat ta tag i det innan. Haha.

Imorgon är det föreläsning mellan 10-12, sen ska jag hem för en snabb lunch och sen är det dags för att klippa och färga håret. Därefter åker jag hem till Målilla för att spendera helgen där!

Längtar efter att gosa med denna fina!


INTERVJU OCH PLUGG

Kategori: Allmänt

Hallå!
Idag är jag trött. Gjorde verkligen ingenting efter att jag kom hem från bibblan igår. Eller jo, körde ett kort men intensivt träningspass sen kollade jag orange is the new black resten av kvällen.
Idag gick jag upp vid 9 för att vara på Ica Maxi för att göra två intervjuer. Det gick bra och vi är nu en bra bit påväg i vårt arbete redan, trots att det knappt har börjat. Gött!
Nu är jag hemma på lite lunch, och om en timme ska jag bort till bibblan för att jobba lite med arbetet och förbereda inför presentationen imorgon. Hoppas ni får en härlig tisdag!


Saknar dock dessa fina!

MÅNDAG

Kategori: Allmänt

Hej!
Måndag och ny vecka. Vaknade vid 11 idag, åt frukost och sen cyklade jag bort till bibblan för att jobba med lite grupparbete. Kom hem därifrån för ungefär en timme sen och har hunnit äta och kolla ett avsnitt orange is the new black. Vad som händer resten av dagen har jag ingen aning om. Ska nog träna lite, dock blir det nog bara en liten snabb träning här hemma i lägenheten då jag inte skaffat gymkort än.

Imorgon ska vi till Ica Maxi för att göra två intervjuer inför vårt arbete. På onsdag har vi en liten redovisning, och på torsdag ska jag färga håret och därefter ska jag åka hemåt! Woop. Skön vecka ändå. Nu ska jag nog byta om och träna lite. Hoppas ni har en bra start på veckan!



BRA HELG

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Hade en bra kväll igår. Först förfest hos Stace, sen drog vi vidare till byttan där det va avslutningskväll för dom föreningar som hade nollning. Dock slutade kvällen rätt crazy, haha!
Idag har jag, Stace och Mikaela bakishängt lite hemma hos mig, ätit tacos, chips och en misslyckad kladdkaka. Passade även på att utforska tvättstugan och tvättade upp lite tvätt jag hade.

Har iallafall haft en galet bra bakisdag! Imorgon är det måndag, ska dock inte till bibblan förrän 12.30. A to the men för det! Så nu ska jag kolla lite Orange is the new black innan jag ska sova. Godnatt och hoppas ni har haft en bra helg!


FULL FART DENNA LÖRDAG

Kategori: Allmänt

Hej!
Har haft fullt upp hela dagen. Mamma och Oskar kom hit vid 11-tiden. Så då packade vi in alla mina grejer, sen åkte vi direkt ut till Ikea för att handla lite handdukar, lakan osv till lägenheten. Därefter gick vi i lite (många) affärer till, sen åkte vi tillbaka till lägenheten för att lasta av allt. Sen åkte vi till stan för att äta lunch. Och nu har vi packat upp allt. Så nu är det äntligen lite mer Erika touch över lägenheten,vilket är skönt. Kom precis ut ur duschen så nu ska jag locka håret och sminka mig, sen bär det av mot förfesten!
Ha en kanon lördag och låt alkoholen flöda! Haha



23 JANUARI

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Denna fredag har varit helt okej ändå. Mikaela och jag drog till stan runt 14 och gick runt och fyndade lite nya kläder, både på rea och ordinarie pris. Vi tog även en spontanlunch/middag, på ett nytt ställe jag inte provat innan. Eat hette det, där åt vi en asiatisk buffé, vilket va supergott! Och nu ligger jag i sängen, kollar ett nytt avsnitt vampire diaries. En lugn dag och kväll. Vilket har varit väldigt skönt! Ska försöka lägga mig tidigt idag, då mamma kommer ganska tidigt imorgon och sen är det utgång på kvällen. Hoppas du har haft en bra fredag!



ÄNTLIGEN FREDAG

Kategori: Allmänt

Godmorgon, eller god förmiddag kanske är bättre!
Jag tog mig iallafall en jäkla sovmorgon idag, då föreläsningen jag tänkte gå på inte började förrän 13. Men hade fått ett sms där det stod att den va inställd. Så himla skönt. Så nu ligger jag i sängen och kollar lite greys och ska snart gå upp för att dammsuga lite och plocka in disken. Har inga planer för dagen, så vi får se vad som händer. Imorgon kommer iallafall mamma hit, hon har med en cykel till mig och lite andra grejer. Skönt att äntligen få iordning i lägenheten på riktigt!

Men hoppas ni får en underbar fredag! Puss



EFFEKTIV TORSDAG

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu är jag helt slut.. Dagen började med föreläsning, därefter gick jag mot bibblan och sedan vidare mot Coop för att handla lite. Nu har jag precis lagat mat, fetaostbiffar med potatis och brunsås. Mums! Har även diskat upp allt och ligger nu i sängen och ska kolla lite Greys, och när matkoman har lagt sig ska jag städa lite smått här hemma.. Phu. Tur det är fredag imorgon!



Härlig onsdagskväll

Kategori: Allmänt

Hej!
Gårdagen var bra. Började dagen med en föreläsning, åkte sedan ut till Ikea med tjejerna för att käka och handla lite. Därefter åkte jag hem för att ta en powernap. Och kvällen spenderade jag med Mikaela på Pipes och Lilla puben och bara hade det asgött!

Idag är det dags för andra föreläsningen i den nya kursen Sinnesmarknadsföring. Hoppas ni alla får en härlig torsdag!



JAG ÄR TILLBAKA

Kategori: Allmänt

Hej!
Tänkte försöka finna lite tid för bloggen nu, behöver ha någonstans att skriva av mig på då och då, och detta är ju ett bra ställe för det.
Mitt liv ser lite annorlunda ut nu, eller egentligen inte. Men ah. Jag bor nu iallafall i Kalmar (dock bara sen en vecka tillbaka) och jag trivs just för tillfället ganska bra med livet. Hösten var dock bland den jobbigaste perioden i mitt liv och jag va mest deppig hela tiden. Men nu är det ändring på det.
Idag började jag även sista terminen på min utbildning, woop! Så galet skönt. Men så mycket ångest samtidigt. Vart ska man ta vägen efter liksom? Och vad ska man göra?

Ska iallafall försöka hålla mig lite aktiv här nu framöver iallafall. Men vi vet ju hur det brukar gå med det...