HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Kategori: Allmänt

För idag fyller jag 22 år!
Och hur firar jag, jo.. Genom att ligga hemma och vaa sjuk!



GALET BRA FÖRSTA VECKA PÅ SOMMARLOVET

Kategori: Allmänt

Hallihallå!
Lite mer än en vecka sen sist. Dåligt.
Har iallafall njutit av min första lediga vecka. Har ju varit så galet bra väder så det jag har gjort är att sola, promenera och hänga med fina vänner. I onsdags kände Lotta och jag för att vara lite spontana så vi åkte till systemet, handlade lite alkohol. Åkte vidare till Konsum och handlade lite fläskfilé och potatissallad och åkte upp till Hesjön och satte oss där. Niclas och Sanna kom även förbi och kvällen avslutades sen hemma hos Niclas dit även Lovisa och Tobias kom. Sån himla härlig sommarkväll! Jag njöt till fullo.

I fredags firade vi även min moster som fyllde 50 i maj. Släkten från Uddevalla va även hemma, så hela släkten var samlad. Så mys. Och jag var även nykter hela helgen vilket vad väldigt behövligt. Igår hängde jag med Lotta i stort sett hela dagen, vi fikade, skvallrade och var i Virserum och kollade fotboll. Därefter åkte vi till Hultsfred, köpte pizza och åkte vidare till Lotta, där även Josefine var, för att äta och ha det gött. Bra dag!

Idag ska jag packa, för imorgon åker jag till ÄNTLIGEN till Öland för att fira midsommar. Åh, så härligt. Suger dock att vädret ska vara dåligt. Men hoppas innerligt att vädergudarna ändrar prognosen och att det blir strålande sol ☀️😎




EXAAAAMEN

Kategori: Allmänt

Ja, hallihallå kära vänner!
Veckan som varit har minst sagt varit händelserik och jäkligt bra. Samtidigt som jag blir ledsen när jag tänker på den. Iallafall, seminarium i måndags som sagt. Sen gick tisdagen och onsdagen åt till att fixa inför examen, leta klänning, skor osv..

I onsdags bjöd även vår fina programansvarige med hela klassen till Pipes för mat och alkohol. Alltså, så tacksam över att vi fick just honom som programansvarig då han haf varit ett sånt bra stöd under hela universitetstiden! Hade iallafall en väldigt trevlig kväll med klassen. Blev dock en tidig kväll då även en tidig morgon dagen därpå väntade.

Det var ju dags för examen!!! Så sjukt. Fattar det fortfarande inte. Iallafall så gick jag upp vid 7.30 för att locka håret, sminka mig och klä på mig. Sen gick jag till kallskänken där hela klassen träffades för att äta frukost tillsammans. När det var uppätet drog jag och mina fina vidare för att hitta en gräsplätt som vi kunde sitta och prata, dricka och ha det gött i solen. När klockan närmade sig 11.30 var det dags att gå mot Kalmarsalen för fotografering med klassen och vid 13.00 började examenscermonin. Jäklar i helvete va nervös jag var. Shit. Men det gick bra och det var fint och sorgligt. Folk höll tal, vi fick våra diplom och mina fina vänner vann även stipendie för bästa uppsats!! Wow. Och som om inte detta vore nog så spelade dom även Gårdakvarnar och skit på ceremonin, vilket bara kan betyda något bra.

Efter ceremonin drog vi, familjen, Frida, Anna och Isabell, till Krögers för alkohol och mat (hamburgare såklart!!) vilket va så jäkla gött! Sen var det dags för mig att dra mig vidare till Linda för förfest innan det blev utgång på Harrys! Och jäklar vilken bra kväll jag hade. Hela examensdagen var verkligen så lyckad!

Dagen efter var det dags att säga hejdå till alla, då alla skulle åka hem tidigt på lördagsmorgonen. Så vi avslutade med grillning i solen och med skitsnack och skratt. När det sedan var dags att säga hejdå så kom självklart tårarna. Det är så jobbigt att inte veta när man kommer träffas igen. Vi som har hängt i stort sett varje dag i tre år. Kommer kännas så konstigt och jag känner mig redan helt tom. Men det är tur telefoner finns och det är tur att det finns tåg, bussar och bilar så vi kan ta oss till varandra. Och det är så skönt att veta att vi verkligen kommer hålla kontakten och kommer träffas snart igen. Så tacksam för att jag fått lära känna dessa fina människor och att dom har blivit en sån stor och viktig del i mitt liv ❤️

Hade ju även en förjäkla bra dag igår här hemma i Målilla. Hade bjudit hem mina närmsta vänner för att fira min examen, så det bjöds på mat, spelades ölkubb, skrattades och hade det helt enkelt asgött. På kvällen drog vi sedan vidare till öltältet i Vimmerby. Vilket även det var otroligt roligt. Jag hade en sån bra dag, tack vare mina fina vänner! Ni är bäst ❤️

Höll på att glömma det bästa av allt nu, i fredags kväll fick jag ett meddelande av ERIK SEGERSTEDT på snapchat, där han skriver "Grattis fining:)". Ni som känner mig vet ju hur mycket jag älskar honom (inte sångmässigt utan, utseende och personlighetsmässigt). Så detta var ju på riktigt det bästa som skulle kunna hända, och det hände. Den jäkla lyckan alltså 😍 WOW!

Ett långt inlägg, med mycket kärleksförklaringar till mina vänner. Men jisses vad lyckligt lottad jag är som har så fina människor i mitt liv, tack!






SKOLAN ÄR SLUUUT

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag mår så bra just nu!! Och det är förjävla skönt. Tänkte börja med att berätta vad ni har missat.
Förra helgen var ju Lotts här, hade en sån galet bra kväll med henne. Som alltid. Hemresan på söndagen va inte lika bra, jag fick en stressattack och hela kroppen domnade bort, inklusive tungan.. Så ja, det blev ett jäkla ståhej mitt i Högsby. Men som tur är så va det inget farligt. I måndags färgade jag håret - bort med ombren och hej ljusare hår. Så skönt. Är dock sugen på att bli ännu ljusare, men jag ska fundera lite på det 🙊

Resten av veckan.hände det inget kul, gjorde klart det sista på examensarbetet, skickade in det, började fixa opponeringen. Och i fredags var det dags för examensbal på slottet 💃🏽 och hur jäkla kul var inte det då. Maten var helt gudomlig, sällskapet lika så, limousinefärd till Harrys och en sjuhelvetes bra kväll! Har mina fina vänner att tacka för det 👌🏻

Och idag har vi haft slutseminariet och opponering för examensarbetet OCH vet ni!!!!!! Vi fick godkänt på vår uppsats!!! Så nu har jag i stort sett sommarlov, enbart examen på torsdag som är kvar nu. Woop! Men nu när man kan slappna av så lär väl alla sjukdomar komma på en och samma gång.. Haha.