Lillördag

Kategori: Allmänt

Halloj bloggen 👋🏻

Hur många gånger har man tänkt att man ska bli bättre på det här med att blogga? Haha. För när man väl tar sig tiden att skriva här så är det ju både roligt och skönt.

Idag är det iallafall onsdag, eller lillördag ✌🏻️ när man pluggade var ju onsdagar verkligen höjdpunkten i veckan, när man tog sig en paus från plugget och drog ut på krogen med härliga vänner. Saknar den tiden något så sjukt mycket. Man kanske skulle plugga vidare och ta magister eller master examen.

Igår var jag i vimmerby och fixade mina naglar och känner mig nu äntligen hel igen! Så skönt med fräscha naglar! 💅🏻 hämtade även ut hostmedicin som jag fick utskrivet av läkaren, så nu jävlar ska jag bli av med denna hosta och förkylning så jag kan återgå till träningen. Idag har det inte hänt allt för mycket, har sökt en hel del jobb och kollar film med Oskar som är hemma och är sjuk. Nu ikväll blir det bonde söker fru och sen ska jag spela Sims! Woho.

Hoppas ni har det bra, puss och kram!

Fullt upp i livet!

Kategori: Allmänt

Hej sköningar!

Tiden bara springer iväg och jag hinner fan inte med. Men livet känns helt okej, jag låter det styra mig lite just nu faktiskt och försöker slappna av, vara spontan och umgås med alla fina runt omkring mig.

Sedan sist har det väl ändå hänt lite i mitt liv. Morotagänget har festat till det lite då våra Göteborgare var hemma, så en hel kväll på Pumpen var det som gällde, så himla roligt. Jag har även varit på typ 700 arbetsintervjuer känns det som, så nu väntar jag på besked från alla verkligen. Denna jobbiga jävla väntan. Jag har även varit på bandypremiär i Åby där Målilla dock förlorade, men helvete vad jag älskar den gemenskap, glädje och kärlek som bandy och Målilla för med sig. Det är det jag beundrar något så gud förbannat med denna lilla håla. Att alla är välkomna, alla är lika mycket värda, alla är uppskattade och alla har roligt tillsammans. Så himla underbart är det att få vara en del av detta.

Har även varit i Kalmar på Lena Philipsson med mamma, helvete vilken kvinna! Vilken Queen! Och som hon levererar. Om det är någon jag ser upp till är det Lena Philipsson. Så godhjärtad, ärlig, spontan, säger vad hon känner för och är så jäkla nere på jorden. All heder till dig Lena, från en smålänning till en annan!

Helgen som var nu har jag varit på hemmapremiären, Målilla mötte Malmbäck. Och återigen, vilken jävla kärlek. Målilla vann, och det blev fest i HC-stugan efteråt. HC-stugan är en liten lokal intill bandybanan som är till för oss supportrar, där vi samlas innan, under och efter match. Efter matchen anslöt även spelarna och det blev allsång för hela slanten. Alltifrån dansband, segersång/segerdans och goa Målillalåtar! Det var gåshud rakt igenom ska jag säga er!

I lördag var det äntligen dags att träffa Tove igen!!! Tove lärde jag känna på elgiganten och jag är så glad att jag träffat henne och att vi har hållit kontakten efter att jag slutade där. Hon är en riktig pärla verkligen! Iallafall så åkte vi mot Stockholm för en heldag med shopping och julmarknad. Så vi gick en heeeeel dag ute på mall of scandinavia. Hittade inte jättemycket, men det jag köpte var ändå riktiga guldkorn som jag är så nöjd över. Skulle även åka in till gamla stan för julmarknad, men det slutade med att vi irrade runt i bilen i 2 timmar utan att hitta parkering och utan att hitta rätt vägar. Undrar egentligen hur många u-svängar vi gjorde där inne i gamla stan, haha. Så tillbaka till mall of scandinavia. Var hemma i Målilla runt halv 12, och pigg och spontan som man är så slutade det med att ja, det blev en riktigt bra kväll/natt helt enkelt!

Denna vecka har jag inte mycket planerat. Ska fixa naglarna, åka till figgeholm på bandy och på lördag är det inflyttningsfest för två fina barndomsvänner. Och nästa helg ska jag och frida till Linköping för att se Håkan!!!! 😍👏🏻😍👏🏻 fick även tag på biljetter till Håkans spelningar i Borgholm och Göteborg i sommar, så jävla nöjd!

GUD! Höll på att glömma något så viktigt ju!!! Mina fina vänner Sanna och Mattias har ju blivit föräldrar till en söt liten kille 😍 och jag har fått bebisgosa!

Hoppas allt är bra med er, oså hörs vi fram över! 😘

Ett livstecken från mig

Kategori: Allmänt

Hej på er sköningar!

Tisdag, vecka 44. Tiden går så jäkla fort, orkar inte. Snart jul och nytt år. Hoppas på bättre lycka 2017. Men här ska vi inte sura.

Iallafall. Mina liv går i följande mönster just nu - sova, äta, söka jobb, äta, söka jobb, träna, sova och så repeat på det. Men allt jag just nu hoppas på just nu är att jag får ett jobb, får en lägenhet och en mysig famn att sova i. Vilket jag önskade mig även inför detta år. Men detta har nog varit ett av de mest jobbiga åren på mycket länge, jag orkar inte. Men det kan ju alltså bara bli bättre? Så positiva tankar.

Denna vecka består som jag sa här över, av träning och jobbsökning. Woop. Haha. Hoppas på att få dricka lite alkohol i helgen med några goa vänner för att få komma på andra tankar för ett tag. Det behöver nu.

Men ja, det var ett livstecken från mig det. Haaaade!