PÅSKDAGEN

Kategori: Min Vardag

Hej!
Hade en riktigt bra kväll igår med tjejerna. Blir så glad av att se alla. Vi startade kvällen med förfest hos Frida, och därefter vidare mot metropol. Så kul att träffa massa man inte sett på evigheter. Dock gick ju brandlarmet på metropol, så kunde ha fått ett bättre avslut. Tre kronors kebabtallrik var självklart också ett stort plus!
Nu gör jag inte ett skit, kollar en film på tvn och ikväll ska vi bort till Martina för att äta påskmiddag.

PÅSKAFTON

Kategori: Min Vardag

Godmorgon!
Idag satte jag klockan på 10 eftersom mamma och jag ska upp till hultsfred, till mormor och systemet.
Igår hade jag en asbra kväll. Va hos Amanda och åt påskmiddag och hade det super roligt med tjejerna. Lite reunion på de. Riktigt bra kväll.
Idag är det lördag, vilket betyder metropol och fest! Riktigt taggad, nästan lite för mycket tror jag. Hoppas vi ses där!

GODNATT

Kategori: Min Vardag

Nu ska jag sova, har haft en världs bäst kväll. Berättar mer imorgon, då äre fest! Puss

LÅNGFREDAGEN

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag passar verkligen på att sova ut nu när jag är ledig och är hemma. Har nog sovit till åtminstone 11 varje morgon nu. Vilket är skönt, men dock går ju dagen åt spillo. Jag gjorde inget annat igår kväll än att kolla på tv med mamma och kolla på one tree hill. Eller jo, åt pizza och kladdkaka. Det är den nyttigaste maten jag får här hemma, haha. Idag är familjen bjudna på middag till Hultsfred, men inte jag för jag är bjuden på middag till Virserum, men de fina tjejerna från högstadiet. Imorgon är det fest, på söndag är  vi bjudna på mat hos min andra familjen Nilsson på Furuvägen och på måndag återvänder jag till Kalmar tyvärr...
 
 

PÅSKHELG

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Har åkt bil med min lillebror för första gången idag, han har precis fått börja övningsköra. Och nej, jag åker helst inte med honom en gång till. Sorry plutten. Annars har jag mest kollat på one tree hill idag, like always. Påskhelgen blev inte riktigt som planerat heller. Skulle ätit påskmiddag på Fredensborg(?) på lördag, men morfar är sjuk så mina kusiner från Uddevalla kommer inte hem, så antar att det inte blir någon släktmiddag i påsk. Men imorgon ska jag i alla fall till Amanda i Virserum och äta lite påskmat med det gamla gänget och på lördag är det fest!! Woop. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, antar att jag ska sitta här på mitt rum och kolla på oth hela dagen, vilken dag. Verkligen.
 
 

SKÄRTORSDAGEN

Kategori: Min Vardag

Hejsan!
Sov så otroligt skönt inatt, vaknade av att min jobbiga katt kom in vid tio och väckte mig. Tack! Och nu antar jag att ni vet va jag gör, jo. Kollar one tree hill. Ska ut och gå sen tror jag, har dock inga hörlurar så ska försöka hitta en promenadkompis istället. Lär ju dock inte lyckas. Nu ska jag ta mig något att äta. Ingen aning om vad som händer ikväll, fest eller något kan det bli. Dock inte alls pepp idag. Är mer taggad inför lördag!

FINA SOLIGA ONSDAG

Kategori: Min Vardag

Hej!
Har haft en bra dag. Vaknade och kollade på one tree hill. Tog en dusch och la i en färgbomb för att fräscha till mig inför påskens festligheter. Och efter middagen har jag spenderar hemma hos Martina. Skypat lite med Marika som befinner sig i Korea och bara pratat massa skit som vi är bra på. Nu är jag hemma igen, och vad gör jag? Jo, kollar one tree hill. Kan verkligen inte sluta

ONSDAG

Kategori: Allmänt

God morgon!
Tog mig en lite längre sovmorgon idag, vaknade vid halv 12. Skönt. Dagen idag är rätt oplanerad, ska nog passa på att umgås lite med Martina innan hon återvänder till Växjö, annars vet jag inte vad som händer. Just nu kollar jag i alla fall på One tree hill. Sen ska jag hoppa in i duschen, är inte den fräschaste just nu. Men hoppas ni får en bra dag!
 

ÄLSKAR LEDIGHETEN

Kategori: Min Vardag

Hej!
Har haft en bra dag och jag älskar att ha ledigt. Gjorde dock inte så mycket fram tills det att mamma kom hem. Jag kollade one tree hill och bakade negerbollar. Sen åkte vi till Vimmerby, fick med mig 2 par byxor hem, nöjd! Och kvällen har jag spenderar hos familjen Nilsson och Martina för att kalasa lite för henne. Åt tårta och hade det mysigt. Så grattis på födelsedagen fina vän!!!!
Nu kollar jag oth och ska sova när som helst tror jag. Men godnatt folks!

GODMORGON MÅLILLA

Kategori: Min Vardag

Hejsan!
Vaknade vid halv 11 idag av att finaste katten hoppar upp i sängen. Gosig va han också, så somna om kunde man inte. Så efter det har jag kollar one tree hill mest hela morgonen och även ätit lite frukost. Nu ligger den andra katten här i sängen och gosar. Det är helt klart det bästa med att vara ensam hemma på morgonen, men får ha katterna för sig själv. När mamma kommer hem sen ska jag som sagt till Vimmerby och därefter till Martina för lite firande av henne, woho.

HOME

Kategori: Min Vardag

Godkväll & snart godnatt!
Är nu hemma i Målilla, huuur skönt som helst. Fick åka det "nya" tåget hem idag, vilket man tycker borde vara bättre. Men fick så otroligt ont i ryggen efter det. Men va iallafall hemma runt strax efter 4. Gick bort till Konsum för att handla lite glass, kommer sedan hem med en möglig glass?! What. Fick gå tillbaka och byta, dock till en annan och äckligare sort.. Nu kollar jag One Tree Hill och imorgon när mamma kommer hem ska vi till Vimmerby en sväng och sedan till Martina för att fira henne som fyller 19 åååår!

PÅSKLOOOV

Kategori: Min Vardag

Hejsan!
Nu är presentationen klar och jag sitter nu hemma i lägenheten och väntar på att tiden ska gå så jag kan cykla ner mot stationen. Vi fick som tur va sluta tidigt och vi va nog klara för en timme sen, presentationen gick riktigt bra och vi klarade både det och kursen. Blev även bjudna på lunch av läraren vilket va asgott. Och så hinner jag med tåget som går nu vid halv 3 istället för det som jag skulle åkt vid halv 5. Skönt. Så nu ska jag hem till Målilla för en veckas påsklov som kommer bestå av att träffa släkten, vänner, festa och INGET PLUGG ALLS!!! Lyx kallar jag det

DAGS FÖR REDOVISNING

Kategori: Min Vardag

Hej!
Vaknade för en timme sedan och nu ska jag strax sätta mig på cykeln för att trampa mot skolan. För vid 10 börjar vi redovisningen av våra arbeten. Hoppas innerligt att vi får godkänt och att presentationen går bra! Direkt efter redovisningen som skulle ta slut vid 4, så ska jag hem och hämta väskorna för att sedan cykla ner mot tåget. Och om vi inte slutar tidigare lär det bli en aning stressigt. Så håller alla tummar för att jag ska hinna.

GODKVÄLL FOLKS

Kategori: Min Vardag

Hallå!
Har haft en lugn söndag, skönt! Va i bibblan och övade på presentationen några gånger och körde hänga gubbe. Efter det har jag gjort i ordning i skåpen i vårat mini kök, så nu hittar man lite lättare. Nu har vi precis ätit lite mat, klyftpotatis, kyckling och sås. Gott. Nu ska vi ta lite glass till efterrätt, och så ska jag kolla på något avsnitt one tree hill. Har även packat väskan inför imorgon så nu är jag redo för hemfärd.
Hoppas ni haft en bra helg och en bra söndag!

Här får ni bilden på våra fina popcorn som enligt Karin skulle vara "perfekta" ;)

HÄRLIGA SÖNDAG

Kategori: Allmänt

 
Hej & God morgon!
Hade en toppen kväll igår med tjejerna. Bakade snickerskakor, brände popcorn så det luktade i hela huset ungefär och kollade film. Känns i alla fall skönt att slippa vara bakis idag. Nu kollar jag one tree hill och läser igenom texten inför redovisningen imorgon. Vid halv 2 ska vi ses på bibblan idag för att öva igenom presentationen med Powerpoint och allt för att vara väl förberedda tills imorgon. Efter presentationen imorgon så tar jag tåget hem till Målilla för att stanna där i en vecka, vilket ska bli så otroligt skönt!
 
 

SOLIG LÖRDAGS MORGON

Kategori: Allmänt

God morgon!
Vaknade idag av att solen sken in genom fönstret och då inser man att man inte kan ligga kvar i sängen och sova bort denna dag. Så nu sitter jag och kollar ett avsnitt One tree hill och väntar på att erik ska komma hem då han är på systemet, för sen ska vi åka ut till Hansa och Ikea.
Ikväll ska  jag även umgås med tjejerna, lite filmkväll står på schemat. Och snart är det äntligen dags för redovisning och seminarium för att sedan åka hem till Målilla för en hel ledig vecka hemma och för att fira påsk och för att bli full på metropol förhoppningsvis!!
 

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS

Kategori: Min Vardag

Hejsan!
Har haft en bra fredag än så länge, läste igenom presentationen idag lite kort i bibblan. Sen drog vi till stan för att fika lite, satt där i ett x antal timmar. Handlade sedan lite mat inför kvällen. Så nu ska Erik och jag strax laga lite enchiladas, jag ska bara kolla klart veckans avsnitt av pretty little liars. Imorgon ska jag försöka hinna ut en sväng till Hansa och Cubus och på kvällen förhoppningsvis hitta på något med tjejerna. Men hoppas ni får en bra fredag!

SKÖNT MED FREDAG

Kategori: Min Vardag

Hej!
Äntligen fredag. Vaknade för en halvtimme sen ungefär. Vid ett ska jag ta och cykla bort till bibblan för att öva lite inför presentationen till seminariet på måndag. Nån dag i helgen ska jag även passa på att ta bussen ut till Hansa för att kolla på Cubus efter ett par byxor, dom har dock inte haft min storlek de två senast gångerna jag varit där, men hoppas att de finns denna gången annars får jag åka in till Vimmerby när jag kommer hem sen. Nu ska jag kolla något avsnitt one tree hill innan jag gör mig iordning för dagen.

TORSDAG

Kategori: Allmänt

God morgon!
Vaknade runt 10 tiden, fick i alla fall lite sovmorgon idag. Nu kollar jag One Tree Hill, som vanligt. Vid halv 2 ska jag till skolan, för att lämna in ett arbete och hämta ut en tenta. Därefter ska jag nog gå en runda, medans det fortfarande är ljust ute. Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. Fick i alla fall lite ledigt från allt pluggande idag vilket känns underbart. Och från och med måndag är jag helt ledig från allt i en vecka. Vilken lyx för en student! Så ska vara hemma i Målilla i en hel vecka, skönt!
Men nu ska jag kolla lite mer One Tree Hill
 

PLUGG & SHOPPING DAG

Kategori: Min Vardag

Hej!
Har haft en bra dag, började med att jag cyklade till bibblan för att jobba klart med arbetet och nu är det helt klart, vilket känns riktigt bra. Powerpoint till redovisning är även den klar, så nu är det bara att träna in det man ska säga. När vi var klara cyklade vi till stan för att dämpa mitt shoppingsug, så nu känns det lite bättre. Fick med mig en stickad tröja, två linnen, en kofta och ett par solglasögon. Har precis ätit tacos här hemma med Erik och nu är det en tv kväll som väntar.

KALMAR & TILLBAKA TILL PLUGGET

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Är nu tillbaka i Kalmar, direkt när jag kom igår så åkte jag till skolan för att träffa tjejerna och jobba med arbetet. Verkligen verkligen skönt att det snart är över, vilken lättnad. Dock känner jag mig dålig över min prestation i detta arbetet, sorry. Idag har vi suttit i bibblan och jobbat ytterligare lite med arbetet och börjat förbereda lite på presentationen vilket känns ännu bättre. När vi var klara där runt 16.30 cyklade jag direkt till stan i denna galna storm som just nu är i Kalmar, herregud. Men jag cyklade i alla fall dit för att kolla på byxor, mina enda svarta jeans och även de enda byxorna förutom mjukisar som jag hade med mig till Åre gick dragkedjan sönder på, vilken jävla timing då. Så nu är jag i behov av ett par nya, för utan svarta byxor klarar jag mig inte, haha. Hittade dock ett par, men jag varken köpte dom eller testade dom, så ska åka dit i helgen nån dag. Nu sitter jag här vid datorn och kollar lite one tree hill samt skriver lite om sinnesmarknadsföring, som ska in i morgon och jag har inte kommit längre än till första punkten, men det är inte så mycket som ska göras som tur är. Men jag ska fortsätta nu, så ha det bra. Puss
 
 

HEMMA FRÅN ÅRE

Kategori: Min Vardag

Hej!
Är nu hemma ifrån Åre, och jag ber verkligen om ursäkt för min dåliga bloggning. Hade sämst täckning på telefonen och inget internet till datorn, så där rök mina chanser att blogga. Men det ska det bli bättring på nu.

Hade iallafall en helt underbar vecka i Åre, med mycket skidåkning, härligt väder, fantastisk utsikt, besök i igloo och tännforsen, världscupen i skicross, god mat och fint sällskap och självklart mycket mer!! Passade även på att träffa Calle en kväll där uppe, vilket va mycket trevligt! Nu är jag som sagt tillbaka hemma i Målilla och nu ska jag snart till Kalmar, skippade föreläsningen idag för att få en liten sovmorgon vilket va mycket behövligt.
Men nu ska jag fixa mig och packa ihop mina saker, för om 40 minuter går bussen. Tjaao


SNART ÄR DET DAGS

Kategori: Allmänt

Hej!
Imorgon bitti vid 6-7 tiden bär det av upp mot Östersund för att sedan på söndag åka vidare mot Åre. Ser fram emot det så galet mycket.
 
Idag, har jag inte gjort så mycket. Har packat klart alla mina saker inför morgondagen, så nu är jag redo. Även försökt fixat mig en spellista så jag har något att lyssna på under resan dit upp, eftersom pappa alltid ska lyssna på P4 vilket inte är den roligaste radiokanalen att lyssan på i ungefär 10 timmar.. Skrev ett inlägg idag på förmiddagen på telefonen som jag har försökt få upp hela dagen, men det verkar inte fungera, så jag skiter i det nu. Va inget viktigt ändå, men nu vet ni iallafall att jag har tänkt på bloggen under dagen. Haha.
 
Eftersom jag ska bort nu i en vecka så kommer ju självklart det gå ut över bloggen, men det skiter jag i. För jag ska verkligen njuta av att vara ledig (även att jag måste skriva på arbete och sånt där uppe). Ska försöka att inte gå och lägga mig så tidigt idag, eftersom det kommer betyda att jag inte kommer kunna sova lika mycket i bilen och då sitta vaken i 10 timmar.. Men nu ska jag kolla lite one tree hill, kan inte få nog av det.. Dock har ju det gått ut lite över packandet och pluggandet, men so what. Jag hann ju packa klart ändå och plugga lär jag också hinna göra!
 
 
 

2 DAGAR KVAR TILL ÅRE

Kategori: Min Vardag

Hej.
Är hemma i Målilla nu. Eller kom hem för ungefär en och en halv timme sen. Har slängt in massa kläder i tvätten som jag ska ha med upp till Åre, för på lördag åker jag. Först upp till Östersund på lördag för att sedan tidigt på söndag morgon åka till Åre och stanna en vecka. Är lite stressad dock över grupparbetet vi har i skolan, men det ska vi lösa och jag ska jobba på med det även uppe i Åre. Nu kollar vi farmen här hemma, ska sova tidigt idag igen tror jag. I tisdags somnade vi runt 9 tiden på kvällen och igår vid 10 tiden. Haha, men jag har varit så sjukt trött varje kväll och är de fortfarande

IDAG SKA JAG HEM TILL MÅLILLA

Kategori: Min Vardag

Hej! Herregud vilken dag jag haft. Har varit i skolan i 6 timmar och haft en workshop hela dagen. Men vi blev iallafall klara en timme tidigare än planerat vilket va skönt, för då hinner jag komma hem och landa lite och ta mig något att äta innan jag ska med tåget hem till Målilla. Packade färdigt det sista idag på morgonen så nu tar jag det bara lugnt fram tills jag måste börja cykla mot tåget, är framme i Målilla runt halv 7 ikväll

LILL-LÖRDAG BLEV PLUGG-ONSDAG!

Kategori: Min Vardag

Hallå!
Kom hem från bibblan för en halvtimme sen ungefär. Haft fullt upp känns det som. Satt i bibblan i lite mer än 3 timmar, och fick en del gjort. Vet inte vad vi ska göra ikväll, frågade Erik om vi skulle på bio men har inte fått något svar. Så jag tar det som ett nej. Så ska väl ta det lugnt. Laga något att äta och packa och kolla one tree hill. Hoppas ni har/haft en bra dag!

Cpöga, i know

ONSDAG

Kategori: Min Vardag

Hej!
Vaknade vid 8 tiden idag, då det va dags för föreläsning vid 9. Kom precis därifrån nu. Höll på att somna, som vanligt. Somnade förövrigt igår kväll runt 21.15. Haha. Va så sjukt trött. Nu är jag hemma på lunch, vid halv 2 ska jag till bibblan för att jobba med arbetet. Så nu passar jag på att kolla lite oth för ovanlighetens skull (haha). Förhoppningsvis kaanske jag kan åka hem imorgon redan och har då hela fredagen på mig att packa och tvätta. Vilket behövs. Nu ska jag ta och äta lite

KUNGEN I KALMAR

Kategori: Min Vardag

Hej!

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men har haft fullt upp helt enkelt.

Vaknade klockan 9 då jag gjorde mig iordning och åkte till bibblan vid 10 tiden. Satt där och jobbade med grupparbetet fram tills 2 ungefär, därefter gick jag själv till stan för att kolla en jacka åt mamma och även ta ut pengar. Strax efter tre mötte jag upp dom andra tjejerna och så gick vi till Domkyrkan dit kungen skulle komma. Satt där i 2 timmar och lyssnade på när prästen pratade om kyrkans renovering, även kungen höll ett litet tal på kanske 5 min. Kändes lite smått onödigt och som bortkastad till att gå dit. Menmen.

Nu är jag hemma i lägenheten och väntar på att Erik ska komma hem så vi kan laga lite mat. Hoppas ni haft en bra tisdag!

Bilderna är väldigt suddiga, jag vet! Men inte lätt att få en bra bild på en gående kung och drottning!

ÄCKLIGT TRÖTT IKVÄLL

Kategori: Min Vardag

Hallå.
Denna kväll är hemsk. Jag är så galet trött att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Kom precis ut ur duschen. Men ska kolla ett avsnitt one tree hill nu och sen ska jag sova. Lite piggare blev jag dock när jag såg att bästa Håkan har en signering i Linköping!! Så Lotta och jag hoppas få en bättre tur denna gången.
Ikväll har vi inte gjort mycket. Haft en mysig kväll med tacos och kollat en Johan Falk film. Imorgon ska jag till bibblan vid 10 för att skriva på arbetet, men nu - Godnatt!

PLUGG HIT & PLUGG DIT

Kategori: Min Vardag

Hallå!
Är i Kalmar nu igen. Kom hit runt halv 12 tiden och gick direkt från tåget till bibblan där vi satt fram tills fyra. Kom precis från affären nu där vi handlat godsaker till kvällen. För ikväll är det tacokväll! Länge sen nu och eftersom Erik och jag inte sågs i helgen och eftersom han stannade i Kalmar för att plugga. Så tar igen det idag. Men nu ska jag ta det lugnt ett tag för att sedan fixa käk!

DAGS ATT ÅKA TILLBAKA TILL KALMAR

Kategori: Min Vardag

Godmorgon!
Vaknade för en halvtimme sen och har nu packat allt och gjort mig iordning. Bussen till Hultsfred går 9.40 så har fortfarande tid på mig. Men som sagt, tillbaka till Kalmar för en jobbig vecka.. Phu. Men ska ju hem till Målilla igen på fredag. Mitt i allt plugg och alla föreläsningar ska jag försöka hinna med att gå på stan och kolla om mammas jacka jag köpte till henne finns i en annan storlek. Eventuellt åka ut till Hansa och kolla där. Men nu ska jag ta mig något och äta, vi hörs

SÖNDAGSÅNGEST

Kategori: Min Vardag

Hallå & Godkväll folket!
Hemkommen från Åtvidaberg för ungefär en timme sen. Åkte dit runt fyra tiden och matchen började vid sex. Dock förlorade Målilla med 7-2. Men dom visade verkligen att dom kan iallafall, och Åtvidaberg fick allt kämpa för att få in sina mål. Nu ska jag kolla ett avsnitt Oth innan jag somnar. Imorgon vid 10 åker jag tillbaka till Kalmar, så ingen sovmorgon får jag för jag måste packa eftersom jag inte hunnit eller orkat det idag. Men hoppas ni haft en bra helg och en bra söndag. För det har jag iallafall

MOT ÅTVIDABERG FÖR BANDY

Kategori: Min Vardag

SÖNDAGSMORGON

Kategori: Min Vardag

Hej!
Vaknade för ett tag sen. Älskar att vara hemma i Målilla och få sova ut. Kollar på one tree hill nu och ska snart ta mig något att äta, blir nog smörgåstårta. Vet inte vad jag ska göra sen, kanske skulle åka till Åtvidaberg och kolla bandyn. Men inget bestämt. Ska iallafall börja packa, både tills imorgon då jag åker tillbaka till Kalmar och tills på lördag, då jag ska till Åre!

DET GICK INTE

Kategori: Min Vardag

Hallå!
Det gick inte så bra som jag hoppats på för Erik och Tone. Men jag satt iallafall klistrad framför tvn när de sjöng. Herregud. Faller bara mer och mer för varje gång jag ser Erik. Helt sjuk hur länge jag haft den här crushen på Erik, ända sedan 2006, vilket nu är snart 7 år. Och han blir ju bara snyggare och snyggare. Inte ens kul.
Men iallafall, har haft en slappar dag. Fixat smörgåstårta och ätit smörgåstårta och kollat melodifestivalen, annars har jag bara tagit det lugnt. Och nu ska jag nog gå och lägga mig snart, eller iallafall lägga mig och kolla på oth. Men godnatt på er!

RÖSTA PÅ ERIK SEGERSTEDT

Kategori: Min Vardag

Okej, kära vänner. Rösta på Erik Segerstedt & Tone Damli ikväll i melodifestivalen. Måste få se mer av Erik. Tack & Puss!

GODMORGON VÄRLDEN

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu har jag precis vaknat, eller ah, för en timme sen. Kollar lite one tree hill as usual, haha. Va så sjukt trött så jag passade på att sova ut. Blev nämligen inget Vimmerby idag, mormor ville inte med längre så då sket vi också i det. Men nu vet jag inte vart mamma är, för jag är nämligen ensam hemma. Pappa är iallafall och åker skidor och Oskar tränar eller något. Men mamma har jag ingen aning om. Men senare ska jag hjälpa mamma att fixa smörgåstårtan, något annat planerat har jag inte idag. Eller jo, melodifestivalen ikväll. Glöm inte rösta på Erik Segerstedt & Tone.
Förresten så drömde jag inatt om att Erik Segerstedt blev kär i mig... Snacka om jobbigt att vakna upp. Hade gärna drömt om det ett tag till. Skulle också gärna få vara sant. Men nu ska jag fortsätta kolla Oth och gosa med min kat

DAGS FÖR SÄNGEN

Kategori: Allmänt

Hej!
Vilken dag jag haft. Gjorde egentligen inte så mycket idag på förmiddagen. Men när mamma kom hem fixade vi mat och smörgåstårta tills imorgon och så beställde jag min biljett till bästa Håkan <3! Sen fick jag åka till Hultsfred och hämta Anette och sedan kom det några fler hit till oss för att förfesta lite inför bandyn. Gick bort dit med Sandra och våra päron för att kolla och Målilla förlorade dock med 3-5. Så hoppas det går riktigt bra för dom på söndag!
Resten av kvällen/natten har jag spenderat här hemma med några föräldrar och haft rolig underhållning samtidigt som jag fått köra hem några. Nu är jag precis hemkommen från Grönkulla och nu ska jag sova för jag är helt slut. Imorgon ska troligtvis mamma, mormor och jag till Vimmerby för att handla lite. Men ha det bra & Godnatt!

<3<3<3

Kategori: Allmänt

Min sommar blir ju bara bättre och bättre - Håkan till Öland. Bästa

ÄNTLIGEN FREDAG

Kategori: Allmänt

Hej!
Vaknar upp till ytterligare en underbar dag med sol. Idag har jag inte mycket planerat. Endast att jag ska på bandy ikväll, Målilla - Åtvidaberg, allsvensktkval. Just nu ligger jag i sängen bredvid min gose till katt och kollar på One Tree Hill. Imorgon är det melodifestivalen, andra chansen och jag hoppas att ni alla röstar på Erik & Tone, det lär iallafall jag göra. Nu ska jag kolla vidare på Oth, men vi hörs senare