28 MAJ

Kategori: Min Vardag

Hej!
Har haft en skön dag som fått mig att komma på andra tankar. Frida och jag gick till stan, käkade lunch för att sedan gå några timmar på stan. Hittade mig en klänning och 2 toppar. Lyckat! Gick sedan hem till mig och kom då på att bio skulle ju vara roligt att gå på, sagt och gjort. Blev dock inte filmen vi tänkt. Gick istället på filmen Epic, en barnfilm. Haha. Men väldigt bra och rolig ändå.

Imorgon är det föreläsning, därefter ska jag till stan för att sedan ta tåget hem till Målilla. Skönt. Sen ser jag fram emot en härlig helg!

27 MAJ

Kategori: Min Vardag

Hej!
Har haft en otroligt seg dag. Vaknade någon timme innan vi började, sen satt jag på verkligen den segaste föreläsningen någonsin. Föreläsaren är verkligen den tråkigaste att lyssna på.

Kom hem och åt taco resterna från igår, vilket va så gott. Sen har jag kollat Skärgårdsdoktorn, lagat lite mat. En världsgod korvgryta!! Woop. Ser fram emot att äta den imorgon. Imorgon ska jag även ner på stan en sväng med Frida för att förhoppningsvis hitta en bikini och en klänning. Nu ska jag kolla Skilda Världar för att sedan gå och lägga mig!

26 MAJ

Kategori: Min Vardag

Hej.
Idag är jag verkligen trött. Men hade en så fin kväll igår så det är så värt det! Först skrev jag dugga, sen hem och göra sig i ordning för att sedan framåt kvällen cykla hem till Steffi för förfest och grilla. Senare fick vi lite herrbesök. Kvällen spenderades senare på Vallen och hade det hur bra som helst! Idag har jag sovit, ätit tacos och kollat på Skärgårdsdoktorn och nu ligger jag i soffan och kollar på Wallander. Men ska snart gå och lägga mig för att upp imorgon..

DAGS FÖR FEST!

Kategori: Allmänt

SKÅL!

TUNG DAG

Kategori: Allmänt

Idag är en enormt tung dag, gråtit mest hela eftermiddagen/kvällen och tårarna lär fortsätta ett bra tag till. Mamma och jag har tagit det värsta beslutet någonsin idag nämligen. Mer om det en annan gång. Får se när vi hörs nästa gång, nu behöver jag dock vara för mig själv ett tag....

BACK TO WORK

Kategori: Min Vardag

Hej!
Som rubriken lyder, är tillbaka på jobbet för ett par dagar. Så är helt död..
Har iallafall haft en bra helg. I fredags efter Let's Dance gick jag hem till Isabell för lite alkohol, jacuzzibad och fina vänner. I lördags var det som sagt bak, alla va såå fina!! Och igår gjorde jag inte mer än att kolla film och plugga. Idag har jag som sagt jobbat, vilket jag ska göra på tisdag och onsdag också, och på torsdag åker jag till Kalmar.

BAL

Kategori: Min Vardag

Nu ska jag strax upp till Hultsfred för att kolla på årets bal. Jag hade ju också gärna velat vara med där igen...

FRIDAY I'M IN LOVE

Kategori: Min Vardag

Hej
Äntligen fredag, riktigt skönt. Idag har jag och Elin varit i Vimmerby. Handlat lite och ätit glass, gött. Mer än det har jag inte gjort idag. Just nu kollar jag på Let's Dance och Erik Segerstedt.

Imorgon är det bal, så ska upp till Hultsfred och kolla på alla fina par och vara avundsjuk gör att jag också vill gå och ha fin frisyyyr!

KAOS

Kategori: Allmänt

Mitt liv är kaos, som vanligt nu för tiden. Samtidigt som jag mår bättre än på länge, så mår jag så dåligt att jag bara vill lägga mig i sängen och gråta och skrika. Totalt upp och ner..
 
Igår va jag i alla fall i skolan och i Kalmar för första gången på 2 veckor, hade en föreläsning på 3 timmar. Därefter satte vi oss utanför Ben & Jerrys och åt glass, snackade skit och njöt i solen. Hur bra som helst. Sen tog jag tåget hem. Idag har jag knappt gjort någonting. Elin och jag var uppe vid Hesjön och satt på bryggan och käkade glass. Och nu kollar jag film och ska sova snart, dö trött. Imorgon ska jag nog till Vimmerby, behöver byxor! Och på lördag ska jag kolla bal.
 
 

REGNIG TISDAG

Kategori: Min Vardag

Hallå!
Tråkigt väder ute idag. Hade hoppats på att få ligga ute i solen och plugga idag också.. Ikväll är det iallafall dags för speedway. Vill verkligen gå, men är man en fattig student så har man inte råd med det. Så jag får väl sitta här hemma och hålla koll på resultatet samtidigt som jag pluggar. Nu kollar jag lite Skilda Världar, men ska snart ge mig på plugget igen. Imorgon får jag gå upp tidigt för att ta tåget till Kalmar och skolan, men ska bara vara där över dagen.

PLUGG I SOLEN

Kategori: Min Vardag

Hej!
Har haft en skön dag. Dock rätt tråkig. Men idag har jag suttit ute i solen hela förmiddagen och pluggat. Försökt läsa inför föreläsningen på onsdag och även läst om det vi haft föreläsningar om innan. Annars har jag faktiskt inte gjort något mer idag. Men någon dag måste man ju lägga ner lite mer tid på det där plugget. Imorgon ska jag plugga endel också, sen ska jag nog försöka hinna med att träna lite. Och på onsdag åker jag till Kalmar över dagen för att gå på föreläsning. Nu ska jag kolla skilda världar och sen sova!

HAR HAFT FULLT UPP

Kategori: Min Vardag

Hej!
Gud vilken helg jag har haft. Gjort saker hela tiden och knappt varit hemma känns det som.
I torsdags var det ju dags för party. Tjejerna + Victor kom hit rätt tidigt för att dra igång grillen. Käkade och drack gott. Och fortsatte med god dricka resten av kvällen. Åkte till metropol och hade en av dom roligaste kvällarna på länge. Sen va det efterfest och ja. Jag mådde som jag förtjänade på fredagen kan man säga. Men då skulle jag upp till Hultsfred och hälsa på kusinerna som var hemma från Uddevalla. Så där stannade jag hela dagen/kvällen. Och lördagen spenderade jag också med dom, i Målilla älgpark. Och på lördagskvällen kom mina favoriter hem till mig för att mysa lite på altanen. Det va min helg. Hur bra som helst!

SKÖNT MED LÅNGHELG

Kategori: Min Vardag

Hej!
Här ligger jag i sängen och kollar på Skilda Världar.
I söndags va mamma och jag hos mormor hela eftermiddagen och hjälpte henne och så potatis. I måndags jobbade jag hela dagen och efter jobbet gick mamma och jag en promenad med stavar. Igår jobbade jag också. Och idag har jag varit i Oskarshamn med Elin, hon skulle till sjukhuset och sen passade vi även på att gå lite på stan. Dock världens sämsta butiker och tråkigaste stad. Va även i Hultsfred en sväng sen och ja det är vad jag har gjort.

Nu är jag mest trött och vill bara sova, vilket jag snart ska göra. Verkar inte hända något mer intressant ikväll. Men imorgon kommer tjejerna hit för lite grillning och alkohol. För att sedan ge sig upp till metropol. Länge sen jag var där så ska bli riktigt roligt.

STEKT FLÄSKET LITE

Kategori: Min Vardag

Legat ute i solen en stund nu, tur det ger resultat!

SOMMAREN ÄR PÅVÄG

Kategori: Allmänt

 
Hur underbart har inte värdet varit nu de senaste dagarna?
Har det i alla fall jättebra här hemma, igår va jag som sagt hemma hos Emelie med Hanna och Michaela. Åt tacos, drack alkohol och bara snackade massa skit som vanligt. Hade en toppen kväll. Idag har jag legat ute i solen, kan ju inte va en blekfis när shortssäsongen snart börjar. Och jag tror att jag inte behöver oroa mig för det i alla fall. Är även skönt att man fått färg i ansiktet så man slipper allt äckligt smink och bara kan ta på lite mascara utan att oroa sig för att man ser ut som en häxa.
 
Ikväll ska jag grilla med lite fina vänner, sen får vi väl se hur kvällen blir. Men bra kommer jag ha det i vilket fall som helst. Nu ska jag sminka mig (det lilla som behövs), hoppas ni har en bra helg!
 
 

ÄNTLIGEN FREDAG

Kategori: Allmänt

Har haft en riktigt bra vecka.
I måndags va det föreläsningar och plugg exakt hela dagen. I tisdags gjorde jag äntligen den där förbannade tentan, vilket jag hoppas gick bra, efter tentan åkte jag ut till Hansa för att hitta mig något att ha på mig till kvällen. Vid 4 tiden kom tjejerna till mig, skulle grillat men dock blåste det för mycket så vi kunde inte tända grillen så vi stekte köttet istället. Sen fortsatte festligheterna inne hos mig, och runt 12 tiden cyklade vi mot stan och Vallen. Gaaalet mycket folk, men jag hade det roligt. Dock fett jävla sämst att Eric Amarillo spelade. Äckliga människa!!
Slapp i alla fall bakfyllan i onsdag, skönt det. Käkade pizza med Steffi och sen tog jag tåget hem, och sen dess har jag varit hemma och inte gjort så mycket annat än klippt mig
 
Idag ska jag kanske åka till Vimmerby med Anna och Frida, och ikväll ska jag hem till Emelie och äta lite tacos och ha det trevligt med tjejerna. Kommer bli en bra fredag hoppas jag. Men nu ska jag ut och lägga mig i solen med Håkan Hellström i hörlurarna. Hoppas ni får en bra helg!