DOM LYCKAS IGEN

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Haft en jobbig dag, är helt slut i både kropp och knopp just nu. Gick upp vid halv 9 idag för att åka till skola, och denna gång kom i alla fall den där förbaskade bussen. Tåget var dock 10 minuter sent.. Och när jag kom till Kalmar och skulle ta min cykel och ge mig iväg till skolan, så hittar jag den inte. För nej, dom har valt att renovera den där förbaskade cykelparkeringen så alla cyklar stod i en enda hög och jag orkade inte ens leta efter min. Men som tur va hade jag en timme på mig innan vi skulle ses i skolan, så jag tog och gick till skolan vilket tar ca 30 min ifrån stationen.
 
I skolan hade vi i alla fall redovisning av vårat arbete idag, och nervös som jag blir av att prata inför folk så kan jag säga att min insats gick sådär. Men nu är i alla fall denna kurs klar och nu börjar nästa kurs på måndag, så lite ledigt får jag innan dess i alla fall. Men hade en hemsk hemresa, trött och hungrig stannade vi i Blomstermåla för att det va fel på tåget, och därifrån kom vi inte förrän 40 minuter senare... Så istället för att vara i Hultsfred vid 6, va jag där vid kvart i 7...
 
Nu ska jag bara ta det lugnt, kollar just nu på Ravenswood som är en "spin-off" serie av Pretty Little liars. Galet bra alltså. Hoppas ni har haft en bättre dag!
 
 
 

SKIT MÅNDAG!

Kategori: Allmänt

Hej!
Gud, sämsta dagen på länge. Gick upp tidigt för att åka till bibblan idag och jobba med grupparbetet, står och väntar på bussen i en halvtimme, men nej. Ingen buss kommer, och jag missar tåget. Kul! Så, blev en dag hemma istället, och en tråkig sådan. Men har i alla fall skickat iväg ett lite halv argt mail till klt. Dom är galet bra på att förstöra en hel dag, that's true!
Meeen, en helt galet bra grej som hänt idag, är att jag har fått en kusin. En liten tjej, sötis!
 
Idag åkte även Anna iväg till Australien för att backpacka i en och en halvmånad, fett jäkla kul och hade så mycket heller varit med där än att gå i skolan och plugga och skit. Men nej.. Men hoppas hon får den fetaste upplevelsen ever iallfall!
 
 

SENASTE MÅNADERNA

Kategori: Allmänt

Hej!
Gud vad värdelös jag är på detta. Men jag gillar grejen med att skriva av mig när jag vill och känner för det.
Sen senaste inlägget har det hänt en hel del, men inget speciellt jag vill dela med mig av här. Men för att sammanfatta det så har jag ju såklart börjat skolan igen. Helt sjukt att jag nu läser andra året på högskola, känns som igår jag gick runt i korridorerna på Hultsfreds gymnasium. Festat ett x antal helger i Kalmar sen dess. Självklart en hel del fester här hemma också nu när metropol dragit igång för hösten.
Samma dag som fina Lasse släppte sitt nya album åkte Lotta och jag till Linköping för att självklart gå på signering och prata lite med Lasse, det bäste <3
Sen har jag varit på bandy, färgat håret, festat, varit på sexparty, festat, festat, festat oså pluggat lite på det. Ja, det är väl typ allt.