trött

Kategori: Min Vardag

hej.
så galet trött, lite party igår med mina fina gamla klassisar. tycker om dom. och hade en riktigt bra kväll. nu är jag i kalmar igen, skola imorgon. sovmorgon dock. skönt! sitter i soffan och kollat xfactor nu, min kärlek (förutom min erik då) är med, erik segerstedt!! åh. ögongodis.

jobb, plugg, jobb, plugg, tenta

Kategori: Min Vardag

hallå där.
jobbigt liv känner ja att jag har nu. jobbat idag och imorgon och på onsdag är det tenta... tror den lär gå åt heeeelvete... men pluggar så gott jag kan. nu kollar jag ensam mamma söker och ska ta med en macka och sen sova.

första seminariet - check

Kategori: Min Vardag

igår hade vi det första seminariet. herregud va nervös jag va. hade ont i magen hela natten och dagen. och innan jag skulle till skolan går min dator sönder och jag spiller mjölk över hela lägenheten. så trodde verkligen det skulle gå åt helvete, men det hon bättre än förväntat. och idag ska älskling och jag ut och äta och fira vår 2 års dag. mysigt!!! sen ska ja plugga också såååklart. tenta på onsdag, wish me luck!

2 år med finaste killen i världen!!

Kategori: Min Vardag

idag har vi två år och fler är lär det bli.
jag har helt enkelt den finaste killen i världen,
som gör mig till världens lyckligaste.
dock firar vi detta med att han är och skrivet tenta nu ikväll, men ska fixa middag och göra det mysigt här hemma tills han kommer hem.
ville bara säga hur fin han är och hur bra han får mig att må. världens finaste erik som bara är min!!
åh, jag älskar dig erik!!!! <3

tänk på dom stunder vi har haft

Kategori: Min Vardag

hallå. har haft en tuff vecka. börjat skolan nu på riktigt nu. så veckan som kommer har jag fullt upp med att plugga och skriva en analys. kul. börjar tveka på om jag verkligen kommer klara detta. men har haft en helt underbar helg.

i torsdags hade vi sportsittning, kändes fel att komma till en fest i träningskläder. men de va roligt. i fredag åkte jag hem och sedan vart jag chaufför på kvällen. och igår var det gp och fest här i målilla. alltid lika kul. imorgon åker jag tillbaka till kalmar.

hörde jag en skål min kära vän

Kategori: Min Vardag

hej. hade världens finaste lördag!!! åh. nu har skolan börjat på riktigt, första riktiga föreläsningen idag. funkade. men va väldigt rörigt och gick väldigt fort. imorgon har jag ingen lektion. skönt. ska va hemma och laga köttfärslimpa åt min fina.. och plugga... fuck. men ah. haha.