Zzzzz

Kategori: Allmänt

Halloj!
Tisdag idag, och veckorna bara går. Och jag känner att jag inte tar vara på tiden på det sätt som jag borde.
Men iallafall, förra veckan var jag i Kalmar. Jag åkte dock själv, lämnade tillbaka boken på bibblan, åt en god lunch, och shoppade. Skönt att andas lite Kalmar luft faktiskt, dock blir jag lite ledsen av att åka dit när jag vet att mina Kalmisar inte bor kvar där och därför inte kan träffa dom.

Gjorde inte så mycket mer förra veckan faktiskt. I lördags va mamma och jag i Vetlanda, handlade, åt mat och gick på bio. En underbar jävla jul. Och ja, den var bra. Maria Lundqvist och Helena Bergström är ju som gjorda för varandra och det kan inte gå fel när dom gör film ihop.

Denna vecka har jag inte gjort ett skit, blir mest plugg. På fredag blir det fest iallafall, vart hur och när vet jag inte än. Har för många alternativ. Antingen bandypremiär i Nässjö med ett gött gäng, eller 20års partaj för Sandra eller Hulingen och lilla sällskapet med Bellan. Det lutar mest åt det sista, dvs Hulingen. Då jag vill festa och hänga med Bellan då det inte är lång tid kvar tills hos drar till Bali och Australien..

Nu ska jag kolla Bachelor och sen Big Brother, ska väl försöka se lite av fotbollen i pauserna också.

Men, hoppas allt är bra med er. Puss och kram!



FULLT UPP DENNA VECKA

Kategori: Allmänt

Hej!
Måndag och en ny vecka.. Så trött på allt, och detta tråkiga väder gör det inte bättre.

Hade en bra lördag med Lotta. Vi började hemma hos Sanna där hon bjöd på tacopaj och kladdkaka, mums. Sen kom Fredrik och festen var igång. Åkte upp till Hulingen senare för att fortsätta kvällen/natten där. Hade det så himla roligt. Så skönt att vara full i Hultsfred och träffa folk man inte sett på länge!

Igår låg jag i sängen hela dagen och mådde dåligt, jag var inte bakis, jag var bara ledsen och besviken, IGEN! Som alltid, så trött på allt och alla. Om det är mig eller dom det är fel på, har jag ingen aning om. Men helt ärligt, jag klarar mig bra med mina andra, riktiga och äkta fina vänner!

Jaja, jag är iallafall på en lägenhetsjakt i Målilla och det är fan svårare än man tror. Just nu finns det knappt några lägenheter, och finns det några så är det typ 3or och jag letar efter max en 2a. Så har ni något tips på en liten lägis till mig, får ni gärna hojta till!

Denna vecka ska jag plugga, plugga, plugga! Ska även förhoppningsvis hinna med en runda till Kalmar med Martina som är hemma denna vecka, sen ska jag eventuellt också hinna med en fika med saknade gamla klassisar. Och äntligen ska jag även ha en nykter helg till helgen. Det behövs!



HALLOWEEN

Kategori: Allmänt

Hej!
Tisdag och jag är så galet trött. Igår vart jag tvungen att gå upp vid 7, och idag vid 8.. Vi byter nämligen dörrar hos oss, så det går inte sova av allt oväsen, men sen vill jag ju inte heller ligga där och sova när dom står och håller på med min dörr juu.
Jaja, dom är förhoppningsvis klara idag, så imorgon får jag sova ut! Skönt.

I onsdags förra vecka var jag hos bellan och badade jacuzzi, drack cider och snackade skit. Det var så behövligt och så härligt att umgås med bellan! Hade även en galet bra helg. I fredags hade jag ingenting planerat men hamnade hemma hos Lotta, med henne och Sanna och kollade idol och pratade massa. Och i lördags för det dags för halloween/födelsedagsfest hos Tobias och Sandra. Sanna, Lotta och jag träffades tidigare hemma hos Sanna och gjorde oss i ordning tillsammans och åt mat och drack alkohol. Sen drog vi bort till festen runt 19 och ja. Kvällen vart riktigt bra, eller ah. Det måste den varit med tanke på att jag kom hem vid 6 på morgonen. Haha. Älskar kvällar där man har så roligt att man inte tänker på vad klockan är och helt plötsligt är det morgon!
Denna vecka ska jag försöka få klart några skolarbeten och även börja på några nya! Och till helgen ska jag äntligen få partaja med Lottis 💃🏽💗 sist vi festade tillsammans var nog när vi var på De vet du på strand hotell, vilket är ett bra tag sen! Så det ska bli riktigt roligt!

Och förresten, igår köpte Steffi och jag biljetter till Mumford & Sons i Göteborg i Maj!!!! Så himla himla roligt det ska bli. Vi har verkligen pratat så länge om att vi vill se dom tillsammans och nu äntligen ska det ske 😃