Nov. 15, 2012

Kategori: Min Vardag

hallå där. har varit ledig både igår och idag. skönt. igår vart de gymmet, sen på kvällen va älskling och jag och bowlade lite. kul. dock förlorade jag stort. haha. kass. imorgon har jag en föreläsning vid 9. sen åker jag hem till målilla vid halv 1 för att säga hejdå till mamma och pappa som åker utomlands. och på lördag är det utgång med mina fina kalmar tjejer. så bra. nu kollar jag pelle svanslös, julkalendern och ska fortsätta med det

oc och plugg

Kategori: Min Vardag

hallå. livet är tufft. affärsredovisning är hårt, men roligt. hade tenta i lördags. gick åt skogen. jepp. sen komma mamma, handlade lite. sen åkte jag med hem. och idag har vi haft föreläsning, ledig imorgon och på torsdag. imorgon ska erik och jag bowla lite oså. och nästa helg åker vi till hans syster i göteborg. samma helg studiebidraget och lönen kommer. lär shoppa upp allt direkt dock. haha. kollar oc nu, ska kanske gymma sen. inte så sugen idag. trött och seg i hela kroppen.

hej & hallå

Kategori: Min Vardag

trött är bara förnamnet. pluggat på bibblan hela dagen. döjobbigt och tråkigt. nu kollar jag lite oc. imorgon är det föreläsning. sen plugga hela kvällen och natten så man klarar den förbannade tentan!!!

jag och min far

Kategori: Min Vardag

hej.
har fullt upp hela dagarna. föreläsning, träning, plugg. jepp. så har mina senaste dagar sett ut, även denna. kom precis från gymmet och ska nu sätta mig med plugget inför tentan på lördag. blev en heldag med plugg igår och blir likadant idag. men va gör man inte för att få godkänt? på lördag kommer mami!!! så bra. vi får se när vi hörs nästa gång. nu måste jag duscha för att sedan plugga.

plugga, träna, äta, sova osv

Kategori: Min Vardag

jepp. där har ni mitt liv. förra veckan va de seminarie för grupparbetet. så galet skönt. idag har vi börjat med affärsredovisning. så galet roligt. och på lördag har jag tenta. inte lika roligt. i helgen kommer även mamma hit. nu ska jag strax åka och handla lite mat. sen ska jag plugga hela kvällen.