ÅNGEST BLANDAT MED LYCKA

Kategori: Allmänt

Okej! Mina senaste inlägg har varit deppiga, och starten på detta år sög samtidigt som den ägde. Hade så himla mycket på g hela tiden, skulle avsluta massa kurser, söka jobb, gå på arbetsintervjuer, träffa alla vänner och familj och även hinna med lite kortare resor! Så ja, mina känslor och mitt liv var helt upp och ner och ut och in. Jag visste inte vem jag va eller vad jag ville. Men nu känner jag att jag har en lite tydligare bild, nu när några av dessa pusselbitar har fallit på plats. Men jag är fortfarande stressad och förvirrad över livet och alla val som ska tas hit och dit.
Men det har faktiskt hänt en del sen sist. Jag har avslutat ALLA mina studier, jag har varit iväg lite överallt (senast i Göteborg på Mumford & sons ❤️❤️❤️), jag har fått jobb (!!!!) och jag har köpt bil. Nästa jobbiga beslut är väl lägenhet, vart vill jag bo? Vetlanda där jag jobbar? Hultsfred där allt händer och några av mina bästa vänner bor? Eller Målilla där jag har min familj och även mina vänner? Det är väl där jag är nu i livet. Har även panik och ångest över att det inte blir så mycket Öland för mig i sommar.. Det är nog första sommaren i mitt 23-åriga liv som jag är ifrån Öland så länge som jag kommer vara nu! Har även ångest över jobbet, vill jag detta? Hur länge ska jag stanna här? Orkar jag pendla? Duger verkligen lönen?
Haha, så mycket tankar som vanligt. Men kan väl säga att jag ändå är glad och mår bra samtidigt! Jag har nu ett jobb och en bil, det är snart dags för Håkan (❤️) och sommar och jag har absolut NOLL killproblem!
Puss och tack för mig! Hoppas iallafall det är bra med er :)