MITT LIV DE SENASTE 2 MÅNADERNA

Kategori: Allmänt

Hola!
Idag tänkte jag mest skriva för att säga hej och för att uppdatera er om livet.
Vet inte riktigt vart jag ska börja. Är ju faktiskt hela 2 månader sen jag skrev.
Jaja, denna termin pluggar jag ju som sagt lite olika kurser på distans så jag har galet mycket tid över till att göra annat. Så jag har hunnit med en sväng nere i Helsingborg hos Steffi, dit Jossi även kom. Vi var ute, var i Danmark och drack billiga drinkar och självklart, snackade massa skit 💁🏽 haha. Därefter har jag även hunnit med en helg i Göteborg med mina bästa vänner! Vi bara mös, var ute och åt massa gott. Så himlahimla skönt att umgås med alla 💗
Just det!! Höll på att glömma!! Jag har ju även varit i Bulgarien med mina fina vänner. Shit. Vi hade det så bra, solade, badade, hängde, åt god mat, åkte lite katamaran och drack så många goda drinkar! Så jäkla bra resa helt enkelt och med helt rätt personer! Så tacksam och glad.

Och det absolut absolut bästa som hänt sen sist, jag ska få se HÅKAN igen i Juni med Fridis. Så himla bra, så himla lycklig. Det var ett jäkla helvete att sitta där och försöka få tag i biljetter, men tillslut lyckades vi och vi är så sjukt glada och lyckliga för det!!! 

Så ja, som ni märker är jag lycklig. Jag mår bra, och ja! Det enda jag vill ha för att livet ska vara perfekt är ett jobb, en egen lägenhet och någon som håller om mig om nätterna. Hehe. Så om gud är snäll så kan han väl uppfylla min önskan lite sådär lagom till jul? 

Nä, men puss och kram på er! Nu ska jag skriva klart min hemtenta. Heeejdå

Såå, här kommer en bildbomd! Och ni som inte följer mig på sociala medier får er en surprise på en av bilderna, jag är nämligen lila hårig nu förtiden! Woops












TANKAR OM FLYTT

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu kommer ett sånt där inlägg igen som enbart består om mina djupaste tankar. Men denna gång handlar det om flytt..

Jag är ju 22 år, och har ju tagit examen, men läser lite kurser till nu samtidigt som jag söker jobb inför våren. Och då tänker jag ständigt på vart jag ska ta vägen och vad jag ska göra, och panik uppstår..

Men, i måndags fick jag alltså ett mail där det stog att jag har en lägenhet i Göteborg om jag vill. Lägenheten skulle du hyras ut till mig i andra hand och jag skulle komma och kolla på den och skriva kontrakt om jag ville ha den, på tisdag den 13 oktober. Och inflyttning skulle då ske den 1 november. Och det är här jag får panik igen. Vad ska jag göra?! Jag har alltid alltid alltid drömt om att bo i Göteborg. Jag älskar verkligen staden nått så galet, känner mig verkligen som hemma där och kan staden hyfsat väl. MEN. Jag studerar just nu, har inget jobb, lägenheten kostar 6000 i månaden. Hur ska lilla jag ha råd?

Problem nr. 2, jag är mörkrädd så in i bomben. I Kalmar gick det helt okej, men det var en liten etta där jag såg dörren från sängen och det tog max 5 minuter att gå till alla mina vänner och därmed kunde dom komma till undsättning om jag behövde. Men i Göteborg, ja. Där kommer jag bo själv, behöva gå hem från spårvagnen själv, kompisarna bor långt bort och jag ser inte dörren från sängen!!!

Problem nr. 3, hyra i andra hand. Han jag ska hyra av vill att jag ska betala en hel hyra som garanti för att jag kommer dyka upp på visningen den 13e, vilket känns galet skumt och jag undrar om jag kan lita på denna person? Att hyra i andra hand innebär ju även att jag inte har ett permanent boende, vilket också är jobbigt. Jag bodde ju i andra hand i Kalmar och det är fan inte så roligt. Behöva ha kontakt med ens hyresvärd hela tiden, när man ska betala hyra eller bara fixa en serviceanmälan måste man kontakta dom..

Så, i alla dessa problem har jag börjat fundera på om jag verkligen är redo för att flytta till Göteborg. Och jag har kommit fram till att ja, klart som fan jag är redo. Men samtidigt känner jag mig inte klar hemma i Målilla. Jag känner att det vore skönt att på stadig mark hemma i Målilla, med nära och kära omkring mig, få ett jobb här och skaffa en lägenhet här och sen därifrån, när jag väl känner mig färdig med Målilla, ta mitt pick och pack och flytta. Vart det nu är blir. 

Samtidigt känner jag att det är ett helvete att kasta bort denna chansen. Men, jag vet ju inte hur allt kommer bli, om jag kommer få något jobb i Göteborg eller inte. Och jag vill inte stå där i Göteborg, med en lägenhet som kostar 6000 i månaden och inget jobb..

Men FAN, vad jag älskar Göteborg och hoppas att jag i framtiden någon gång kommer att bo där. Men än är jag inte färdig med Målilla!